Kadro nedir? Diger komponentler nedir? Profiline alan FR yazmışsın, burdaki mesajında Dh diyorsun. Ne tür biniyorsun? Ayrıca 2300 ytl sadece maşaya ayırdıgına göre Tokat'ta dh yarışları falan başladı sanırım? Neden bu kadar yüksek bir bütçe ayırdın? En iyisini mi almak istiyorsun?
Yukarda marzocchi 888 dışında yapılan önerilerden uzak dur. Onlar marjinal ürünlerdir, kesin ve net. Foes falan sakın ha..
Dh yapıyorsan ve bisikletin steve peatinki kadar hafifse alman gereken maşa rock shox boxxer wc. "Yok ben drop yapacagım, buyuk boslukları ucarak gececegim" diyorsan Marzocchi 66 veya 888, Rock Shox Totem, Manitou Travis gibi ürünlere bakabilirsin. FR için fox 40 ideal bir ürün degil. Ayrıca FR biniyorsan single crown al derim. Marz 888, RS boxxer, fox 40 vs bunlar dual crown. Bu maşalarla x-up yapamassın örnegin, iç boruların üst kısımları kadroya çarpar takılır. FR ile uğraşan hemen hemen herkes single crown kullanıyor.
Belirttigin rakamlar çok yuksek. Yeni başlayan biriysen bence daha makul urunlere bak. Şuan bende RS Domain coil var, mükemmel bir maşa. Zaten kötü diyen yok bak: (link)
Yine de en iyisini istiyorum diyorsan: FR için marzocchi 66 rc2 veya şimdi rc3, Rock Shox Totem coil. Olayım tamamen dh diyorsan RS boxxer wc.. Ama buyuk ihtimalle onu öylesine yazdın. O sebepten FR için önerdiklerime bak. Sonuçta onlarla da dh yapabilirsin. Bisikletin dh sınıfında olabilecek en hafif alet olmadıgı sürece hep FR maşalarına bak derim ve single crown al mutlaka.
Zamanında drag f5e boxxer takılabilir mi diye sormustum. O zamanki bilgim sınırlıydı, simdi daha cok sey biliyorum. Ama tum fr maşalarını alıp binmedim sonucta. Benim şuanki bilgimle yazabileceklerim bunlar