@Serkan Taşdelen
Serkan teşekkürler… Evet artık biz bu bisiklet işine fena bulaşmış olduk… Hele sen iyice bulaştın… Artık yollardan uzak kalamayız… Sen proje üretmeye devam et, ama bu projeleri evlenmeden önce gerçekleştirmeye çalış… Evlenip, sorumluluk aldıktan sonra, yollara çıkmak biraz zor olur… Hele 3 ay evden ayrılırsan, valla gerisini bilemem... İstanbul'da görüşmek üzere...
@H.Can DEMİREL
Can Bey çok teşekkürler… İnebolu’ya her gidişimde haritaya bakar, buraları keşfetmeyi düşünürdüm… Bu yıla kısmet oldu… Çok keyifli ve zevkli bir geziydi… Tekrar teşekkürler…
@sniper
Çok teşekkürler…
@H.Çelik
Çok teşekkürler…
@soneryen
Çok teşekkürler… Benim de eşim İnebolulu… Hemen her yaz biz de İnebolu’ya gideriz… Bu gidişlerde her zaman bisiklet yanımda olur… Bisikletle İnebolu’dan Çatalzeytin’e birkaç kez gidip geldim… İnebolu, Evrenye, Abana, Denizbükü, Kuğu Köyü, Samancılar, Ginolu, Çatalzeytin çok sevdiğim bir parkurdu… Ayrıca bir kez de tur arkadaşım Necati Bey’le Hopa’ya giderken Çatalzeytin’deki Gümüş Balık Festivali sırasında Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz’la tanışmış, düzenlenen Bisiklet Yarışları’nda organizasyona yardımcı olmuştuk…