Scudo Sports

Devrekani-Bozkurt-Abana-İnebolu turu… (3 Temmuz 2007)

olağanüstü güzel yerler. harika bir tur.
fotoğraflar, yazılar ve paylaşım için çok teşekkürler.
sayenizde karadeniz turu farz oldu.

Scudo
@Serkan Taşdelen
Serkan teşekkürler… Evet artık biz bu bisiklet işine fena bulaşmış olduk… Hele sen iyice bulaştın… Artık yollardan uzak kalamayız… Sen proje üretmeye devam et, ama bu projeleri evlenmeden önce gerçekleştirmeye çalış… Evlenip, sorumluluk aldıktan sonra, yollara çıkmak biraz zor olur… Hele 3 ay evden ayrılırsan, valla gerisini bilemem... İstanbul'da görüşmek üzere...

@H.Can DEMİREL
Can Bey çok teşekkürler… İnebolu’ya her gidişimde haritaya bakar, buraları keşfetmeyi düşünürdüm… Bu yıla kısmet oldu… Çok keyifli ve zevkli bir geziydi… Tekrar teşekkürler…

@sniper
Çok teşekkürler…

@H.Çelik
Çok teşekkürler…

@soneryen
Çok teşekkürler… Benim de eşim İnebolulu… Hemen her yaz biz de İnebolu’ya gideriz… Bu gidişlerde her zaman bisiklet yanımda olur… Bisikletle İnebolu’dan Çatalzeytin’e birkaç kez gidip geldim… İnebolu, Evrenye, Abana, Denizbükü, Kuğu Köyü, Samancılar, Ginolu, Çatalzeytin çok sevdiğim bir parkurdu… Ayrıca bir kez de tur arkadaşım Necati Bey’le Hopa’ya giderken Çatalzeytin’deki Gümüş Balık Festivali sırasında Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz’la tanışmış, düzenlenen Bisiklet Yarışları’nda organizasyona yardımcı olmuştuk…

@hdeveci
Harun çok teşekkür ederim… Umarım bir gün birlikte bir turda birlikte oluruz… Görüşmek üzere…

@mcsergeant
Çok teşekkürler…

@coşkun ayaz
Çok teşekkürler… Ne sıklıkta bisiklete biniyorsunuz sorusuna gelince, yaz aylarında haftada 4-5 gün, günde 50-55 km biniyorum… Arada bir turlara çıkıyorum. Kış aylarında tabii böyle olmuyor…

@alikırbaş
Çok teşekkürler…

@nikanam
Çok teşekkürler…

@athletic
Fatih, çok teşekkürler… Ben bisikletle şehirlerarası yolculuklar yapılabildiğini Haluk Okur’un yazılarından okurken, o dönemlerde senin İki günde İstanbul'dan İzmir'e adlı yazını okuduğumda ben de bisiklet turlarına yeni yeni başlamış, daha da şaşırmıştım… Fatih, tekrar teşekkürler, umarım bir gün birlikte bir turda pedal basarız…

@Ceyhun Pekuz
Çok teşekkürler…

@Lütfü Çolak
Lütfü, çok teşekkürler..

@Mesut Girgiç
Mesut Bey çok teşekkürler…

süleyman abi.çok güsel bir gezi olmuş tebrik ederim.bende abana gitmeyi planlıyordum iyi oldu benim için de....hayırlı geziler..kazasız belasız bol pedallı günler.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
Abi süper bişey olmuş ben kastamonulum. 10 senedir gitmek nasip olmadı bana 2008 yazında gidecegim. Bisikletimide yanıma alacagım ve bende pedallayacagım resimleri ve yazılarını bitiri mesajımı yazmak için sabırsızlandım gerçekten mükemmel olmuş kazasız belasız sürüşler

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
buralar daglık alanlar tırmanmalarda zorlanmadınızmı bn bu yollarda kendime güvenemem

harika resimler çok güzel bir gezi .... tebrik ederim....
URL=https://www.bisikletforum.com]http://img140.imageshack.us/img140/2231/12mb1pd1.gif[/URL]

Geri