Scudo Sports

Deryar nedir?

Kerim KOÇAK

Forum Demirbaşı
Tepki
486
İsim
Kerim
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar forum da konusunu bulamadım sürekli bu konu ile ilgili sorular geldiği için kendimce şöyle anlatmaya çalıştım iyi seyirler :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
ne kadar hız yaptın bu sefer

@JusTiMe80 km/h

Video da iki kere uyardım tır fren tabiki yapacak onu göz önüne alıp yaptım @BerkEvren

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe ve finarod
@CaRviLLE Manasız riskler bence bunlar. Çıktığınız hızın da bir espirisi yok.
Siz çıkmayın ben çıkıyorum demek, sigaranın üstüne sağlığa zararlı yazmak gibi birşey. Bir çok kişinin (özellikle genç arkadaşların) aklına kamyon arkası fikrini sokacağına eminim bu videonun. Rüzgar yokken hangi hızlara çıkılacağını göstermek için trainer kullanabilirdiniz mesela. İşin spor yanını tanıtmış olurdunuz.

Çok yüksek hıza çıkamadım çünkü kamyon yavaş gitti, kamyonun arkasında gitmenin hem vücut gelişimi açısından hem de bisikletin daha hızlı gitmesi açısından büyük faydası var.Gençler tv de silahlı dizileri izliyor eminim bu video onların yanında çok masum, son olarak yolda gitmekle trainer da gitmek arasında uçurum var tek etken rüzgar değil. Denge, refleks, atiklik gerektiriyor @BerkEvren

Aman diyeyim yeni akım bu olmasın, zaten kurye motosikletler arabanın arkasına sokulmaya meraklı. Bi seferinde arkamdaki motosiklet bana çarpıp ölmesin diye frene tam basamadım öndeki araca dokundum, ona rağmen yine de çarptı.

@BerkEvrenHocam kamyon arkasını dünya da ben icat etmedim youtube da milyonlarca video var Team sky takımının antrenmanın da da takım aracının arkasından gittikleri video var biraz araştırın göreceksiniz dünyanın yuvarlak olmadığına beni ikna etmeye çalışıp pes ettim diyorsunuz tavsiye etmiyorum tehlikeli dedim zaten tamam siz denemeyin kimseyi bişey yapmaya zorladığım yok

Videonun başındaki sade anlatım güzel. Baş taraftaki sadelik çok büyük bir zıplamayla oldukça ekstrem bir noktaya gidiyor. Tır değil de kamyonet olsaydı bari. :)

Bazı yerlerde sol tekeri takip ediyorsunuz, ama çoğunlukla ortadasınız, hatta sağa doğru kaydığınız da oluyor. Ortada ve sağda gitmeniz, yol ve rüzgar yönlerindeki değişimden kaynaklanan kasıtlı bir hareket ise pekala ama yine de çok tehlikeli. Ayrıca tır oldukça büyük olduğu için takip mesafesini bir nebze daha uzun tutabilirdiniz gibi geldi bana.

Yine de emeğiniz için teşekkürler, cesaretiniz için tebrikler. Ama biraz daha temkinli olmakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
Şarkısı bile var; kapıldım gidiyorum bahtımın deryarına...

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
@finarodMerhaba güzel gözlem yapmışsınız tır yerine kamyonet demişsiniz ama kamyonet çok ani hızlandığı için onu yakalamak ve onun hızında gitmek çok zor tırın arkasında gitmekte aynı şekilde eğer tır boşsa zaten yetişilmiyor yani her videoyu izleyen tırın arkasında 80-90 km hızla pedal çeviremez sağa sola geçme olayının bi kaç sebebi var bir tanesi yol ile ilgili diğeri lastik hizasında gidip orta kısımda herhangi bir hayvan leşi vs ye takılmamak sonuçta tır onları görüp üzerinden geçmiyor ortalıyor son olarak en sola geçmem de kameranın kadrajına girmek :) unutmadan takip mesafesini 1cm açın tır uçup gidiyor yetişemiyorsunuz :)

Geri