Scudo Sports

Derebucak-Beyşehir Turu (18 Nisan)

Scudo
@m.varolfb

Hem hemşeri hem meslektaş hem de görevyeridaşız sanırım hocam baya bi ortak yönümüz var. Görevyeridaş kelimesini Urfa'dan dolayı söyledim. Baya bi süredir gidemedim o torosların eteklerine. Huğlu bi sanayi kasabası Türkiyenin en kaliteli av tüfeklerini üreten yer..İnsanları çok pozitif ve esprili..İnşallah bu yaz..Selamlar, Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
@dogan.

Ben de Beyşehirliyim. Konyadan bir kaç arkadaş, Beyşehir gölü etrafını turlayalım diyoruz. Belki daha geniş kapsamlı bir organizasyon yapılabilir. Organizasyonu düzenleyebilecek (rehber anlamında) bir arkadaşım çıkarsa güzel olur.

• Beğen
@m.varolfb

Verdiğiniz linki inceledim.
Bizim düşündüğümüzden çok farklı bir güzergah değil. Biz, Beyşehir-kıreli-fele-yenişarbademli-kurucuova-yeşildağ-beyşehir güzergahında, göle en yakın noktalrdan giderek bir tur planlamaya çalışıyoruz. Ama daraltılabilir veya genişletilebilir. Neticede bisiklet, breysel spor olmakla birlikte ekip ruhu ile icra edilmesi gereken bir spordur:)))

• Beğen
@M.Emin Doğan

evet aynı güzergah, bahri hocam beyşehirden çıkıp tekrar beyşehire o güzergahtan ulaştı. Ben bir gün öncesinden gittiğim için şarkikaraağaca da uğradım. Ekip halinde olduğu zaman gerçekten çok güzel olacaktır. Artık fotolarınızı bekliyoruz...

Geri