Scudo Sports

Depodan çıkan eski road'u adam etme zamanı

@mariokaldato

Cumhur hoca adam seni yakalasa ya bir kaşık suda boğar yada gelip alnından öper valla.. :D :koptum:

@mimiksiki

Valla ne kadar oynasan haklısın telefonun kamerası rezalet ev de loş ışık pek iyi çıkmadı. Bugün birkaç güzel foto çekerim test sürüşü esnasında.

@CmlCLK

Brooks a da binilir hocam. Bildiğin binmeye topladım. :)

Scudo
@uslsy bisikletinize ve sizin de zevkinize bayıldım. başından beri sessizce takip ediyordum, çok şık oldu bisikletiniz, iyi günlerde keyifle kullanın, sağlıkla pedallayın :)

@Aryel

Çok teşekkürler. Zinciri değiştirmemiştim, sabah deneme yaparken o koptu, iyi de oldu. Hem nazarı çıktı :) hem de bir iki güzel foto çektim. Akşam ki pek iyi degil malum...

y46.jpg

@uslsy elinize sağlık çok şık görünüyor bisiklet, güle güle kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@vetohan

Çok teşekkürler.. Kesinlikle doğru. O ayarlari yapmak için deneme turu yaparken zincir kopunca tabanvaya kuvvete başlayıp o ayarlar ikinci plana kaldi. Bugun o inceleri hep ayarlayacağım.

valla hocam çok güzel olmuş , gülegüle kullan.

bende maşallah demeyi unutmuşum. maşallah. Allah nazarlardan saklasın. güzel günlerde binin, sağlıkla pedallayın. doya doya keyfini sürün, sizin adınıza çok sevindim :)

• Beğen
hocam ellerinize saglik cok guzel olmus. Ben de bir restorasyon yapmaktayim ancak benim metal parcalarim sizinkiler gibi parlamiyor malesef :(

@O.Yalcindag

Teşekkürler. Metal parlatmak için şu ürünü kullanabilirsin:
404, Met-Par Metal Parlatıcı (link)

@Aryel

Maşallah gerekti biraz. İyi oldu. Teşekkürler. Nazara gelecek valla. Şuraya da bi nazar boncuğu koyayım. Gelenden gidenden nazar alsın. :D

icJCC_1523616514_344.Jpeg

@srdrmrs

@volkan ismail

Teşekkürler... :)

@mariokaldato

Ne olacak... Bitmiş hocam bitmiş.. Bir iki parçası eksikmiş ama baya baya adam bitirmiş hocam..

Bu sana gelsin Cumhur Hocam...

y47.jpg

@uslsy

Yol bilgisayarı biraz modern kaçmış. :)

(link)

Bu da 1985 model kilometre sayacı. Yarışlarda ilk böyle bir teknoloji kullanan Greg LeMond'muş ve o da bu modeli kullanmış.

IMG_20180703_115545.jpg
Allah nazarlardan saklasın maşallah maşallah...

@vetohan

Strava ile senkron olsa ıvır zıvır dataları tutsa şahane olurmuş hakkaten.. :harika:

@mimiksiki

Çok teşekkürler... :)

@uslsy abi iyi gunlerde kullanın harika gorunuyor. Sorması ayıp bu sürecin size maliyeti ne kadar oldu? Sele hariç :)

Maliyetleri merak eden arkadaşlar var. Öncelikle şunu belirteyim aşağıda herşeyin bir fiyat karşılığı var. Lakin ben çalışmalarım sırasında bazı kalemleri beşeri ilişkiler ile ücretsiz yaptım veya piyasadan daha uyguna aldım. Yine de çalışmanın gerçeğe yakın toplam fiziki maliyetinin ortaya çıkması için velespit hariç tüm kalemlerin piyasa fiyatlarını 3 aşağı 5 yukarı yazmaya çalıştım.

y48.png

@vetohan
Birde gps'li olanı var tam olur böyle bir kadroya;
(link)

Omata_Hero.jpg

Hayırlısı olsun çok güzel olmuş maşallah

• Beğen
Geri