Scudo Sports

Depodan çıkan eski road'u adam etme zamanı

Sele ve sele borusu da tamam.. Sele de vintage görünümün vazgeçilmez markasını seçmesek olmazdı. Bu çalışmanın en büyük masraf kalemi de bu oldu zaten. Sele borusunda da zorlandım baya. Konyadan buldum sonunda. Eski tip olunca artık çok da üretilmeyen bir çap çıktı karşıma 25.8mm yine bu ölçüyü bulamadım ama 0.4mm küçüğünü buldum. Artık ara bir malzeme ile onu az birşey kalınlaştırıp öyle sıkıştıracağız. Yada en olmadı en doğru yüksekliği bulup o yükseklikten iki punto atarak aşağı kaymasına engel olacağız.

y33.jpg

Scudo
@uslsy
Kalp <3 ve layk :D

Sele borusu kac gram acaba ?

• Beğen
Tepkiler: sametcekici
ben ce hazir sokuceniz götürün sanaiye firin boya yaptirin simli fistik yesili masayida karbon kaplarin istersenizde karbon jant takimi düşünebilirsiniz

ben ce hazir sokuceniz götürün sanaiye firin boya yaptirin simli fistik yesili masayida karbon kaplarin istersenizde karbon jant takimi düşünebilirsiniz

@ozercorlu

Sadece mektan soruyorum, 70li yillarin sonu -80li yillaran basina ait bir bisiklete karbon kaplatilmis masa ve karbon jant setini önermede ciddimisiiniz?

yani niye olmasin em eski emde yeni olucak ikisin ortasinin karsimi suan en popiler bir hobidir

@Lazrail_08
Neye 450€ vermis?? Ve vermis olsa bile ki veren benim bunda gülünecek ne var anlamiyorum. 450€ verilip boyatilacak kadro var verilmeyecek kadro var.

Size gülmedim. Adamın size tekrar boyatin demesine guldum. Kesinlikle mikemmel olmuş bisiklet.

Bu arada konulari karıştırmış olabilirim birisi 450euroya boyatmisti bı kaç işlem ile birlikte

@Murat Cömez
Aynen reis benim konaya.150 liralik boya fazla bile sonucta tarihi ve koleksiyon degeri olan bir parca degil. Colnago ise tamamen ayri bir devlet adeta :)

@uslsy

Dayanamicam :

Bitti mi ? :D

Bitti mi, bitti mi :ssrtcbya:. Ama yok, sn. uslsy carsambaya gun gostermisti. Ya da ben oyle anlamistim ama yalanlamamisti herhalde, galiba, sanirsam :koptum:

Beyler beyler burasi nezih bir road adam etme konusu. Lütfen yapıcı yorumlar yapalım ve yaklaşık 79 model vintage toplanan bir bisikletin maşasını karbon da kaplamayalım.. :)

Gentlemen-in-1913.jpg

Ömer abi 2 hafta demiş ilk sayfada daha 1 hafta olmamış bırakın rahat rahat istediği gibi yapsın bisikletini :D:D

@Afyon35
Nasil yani bitmis mi nerde goremedim ben ya ?
:D :D

@uslsy
Bu arkadaslar beygirlerine brooks semer takan londralilar olmalilar :D

Arkadaşlar aldığım sele borusunun çapının 0.4mm küçük olması beni tedirgin ediyordu lakin cup diye oturdu.

y35.jpg

Ve diğer taraftan kadro ve maşanın boyası da sonunda bitti bugün. :cool: Telefonum pek iyi değil foto konusunda. Rengi fotodan çok daha iyi. :harika: Hatta tam istediğim renge %95 yakın.

y34.png

@uslsy
Ooooo tam ingiliz asaleti olmus reis. Havalı ve ukala . Bunun yanina ayni renk bir land rover yapalim sana :D

• Beğen
Tepkiler: uslsy ve Atasoy
@mariokaldato

Borumuz tamı tamına aşağıdaki gramajdadır.

y36.png

@CmlCLK

Hedefi pzt gecesi olarak güncelliyorum. :)

@uslsyHadi hayırlısı [emoji1].

Cemal Ç.

Geri