ben aynı vites kolunu kullanıyorum.çok memnunum.inan çok güzel çalışıyo.ilk bisikletime taktığımda daha üst seviye birşeyle değiştirmeyi planlıyodum ancak çalışmasından çok memnun kadım değiştirmeyi artık düşünmüyorum.arkadaşın verdiği linktekileri alabilirsin hasan çağrı güvenilirdir.alışveriştede bir sorun çıkmaz.
Tabiki xtr performansı beklenmemeli ama o parayı da hak etmeli Günlük turlarda bazen arazide, yük altında(onu arka attırıcıdan beklemek lazım sanırım ) falan idare eder mi?
bende SLX var. sağ solda vites geçişleri yumuşak ve çok rahat.kuvvet uygulamaya gerek bil kalmıyor.Sol kol ise 3 adım olduğundan vites kolunu daha fazla haraket ettirmek gerekiyor.Bu beni ergonomi olarak rahatsız etti.ama diğer kollarda da böle ise bilmiyorum.
Yanlız şu var eğer kollarını eski bir arttırıcı da kullanırsan bu hassasiyeti tam anlamayabilirsin.yeni bir arttırıcı yeni kol için şart bence. bende olduğu gibi
iyi günlerde kullanman dileği ile..
arkadaşlar bende deore değiştiricili bir bisiklet aldım daha yeni olduğum için soruyrum. bu hızlı boşalma nedir birde arka arttırıcı kolu için arrtırıyorum o büyük kol geri gelmiyor normalmidir?