Scudo Sports

Deore Mekanik Disk Fren Seti+Ön ve Arka Hazneler+Fren Kolları

Özgür Tunalı

Forum Bağımlısı
Tepki
565
Bisiklet
Specialized
Deore Mekanik Fren Seti Ön Arka BR-M515: Padleri shimano resin ve yeni gibi. Arka kaliper azıcık çizik başka bir sorunu yok.

Deore Rotorlar SM-RT60: İyi durumdalar.Yanlız orijinal vidaları yok. Rotorları ayrı satmıyorum kaliperlere dahiller.

Shimano M System Fren Kabloları: 16,5 inç kadroya göre kesilmiş. Kaliperlerin yanında veriyorum.

Deore Ön Hazne HB-M525: 36 Delikli, 6 vidalı. Mil üzerindeki bilyaları sıkmaya yarıyan somun yataklarda biraz sorun var. Bunlar değiştirilirse çok daha iyi döner.

Deore Arka Hazne FH-M525: 36 Delikli, 6 vidalı. Sorunsuz

Deore Fren Kolları BL-M510: Sorunsuz

Tüm parçalar 900 km 1 sene kadar kullanılmıştır. Hidrolik sisteme, centerlock hazne ve rotorlara geçtiğim için satıyorum.

Fren Kolu: 20 YTL
Ön Hazne: 15 YTL
Arka Hazne: 25 YTL
Kaliperler Ve Rotorlar: 130 YTL
Set Olarak Alana İndirim: 170 YTL (Fren Kolu Hariç Diğerleri:150 YTL)

İletişim: Özgür Tunalı
Msn: choosen_0077@hotmail.com

Scudo
abi setii 100 ytl ye bırakırsan alırım kimse mekanik bir disk setini almaz gibi geliyor bende ancak bu kadar para verebilirim kabul edersen 05446640960 bu benim tel no alıyım seti

@stray_178

iyi ama göbekleri satarsa geri kalanı konple elinde kalır bende göbekleri için alıyorum bu seti yoksa ben hs 33 kullanıyorum saygılar dostum

@stray_178
Selam.İlgin için teşekkürler. Göbekleri ancak kaliperleri satdıktan sonra satabilirim elimde kalmaması için.

birde disk çapını verirsen sevinirim

@sgtalper

İlan günceldir. 160mm tabiki.

İlan günceldir.

Kaliperler Ve Rotorlara talibim özgür abi...sana yarın özelden msj atarım kesin alıyorum yada almıyorum die ok ?

Merhaba Emre özelden msj atdım sana.

İlan günceldir.

@Selim Çam Merhaba Selim. Fren kolu ve göbekler hala üretimde.515 kaliperler ve diskler üretilmiyor şu anda.Ben geçen kış satın aldım hepsini.515 Kaliperler yanılmıyorsam 2001 de çıktılar.Msn den görüşelim istersen.

İlan günceldir.

ilan günceldir.

Bütün parçalar satılmıştır.Konu kilitlenebilir.Hayırlı olsun Mustafa Abi güle güle kullan.

Geri