Özgür Tunalı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 565
- Bisiklet
- Specialized
Deore Mekanik Fren Seti Ön Arka BR-M515: Padleri shimano resin ve yeni gibi. Arka kaliper azıcık çizik başka bir sorunu yok.
Deore Rotorlar SM-RT60: İyi durumdalar.Yanlız orijinal vidaları yok. Rotorları ayrı satmıyorum kaliperlere dahiller.
Shimano M System Fren Kabloları: 16,5 inç kadroya göre kesilmiş. Kaliperlerin yanında veriyorum.
Deore Ön Hazne HB-M525: 36 Delikli, 6 vidalı. Mil üzerindeki bilyaları sıkmaya yarıyan somun yataklarda biraz sorun var. Bunlar değiştirilirse çok daha iyi döner.
Deore Arka Hazne FH-M525: 36 Delikli, 6 vidalı. Sorunsuz
Deore Fren Kolları BL-M510: Sorunsuz
Tüm parçalar 900 km 1 sene kadar kullanılmıştır. Hidrolik sisteme, centerlock hazne ve rotorlara geçtiğim için satıyorum.
Fren Kolu: 20 YTL
Ön Hazne: 15 YTL
Arka Hazne: 25 YTL
Kaliperler Ve Rotorlar: 130 YTL
Set Olarak Alana İndirim: 170 YTL (Fren Kolu Hariç Diğerleri:150 YTL)
İletişim: Özgür Tunalı
Msn: choosen_0077@hotmail.com
Deore Rotorlar SM-RT60: İyi durumdalar.Yanlız orijinal vidaları yok. Rotorları ayrı satmıyorum kaliperlere dahiller.
Shimano M System Fren Kabloları: 16,5 inç kadroya göre kesilmiş. Kaliperlerin yanında veriyorum.
Deore Ön Hazne HB-M525: 36 Delikli, 6 vidalı. Mil üzerindeki bilyaları sıkmaya yarıyan somun yataklarda biraz sorun var. Bunlar değiştirilirse çok daha iyi döner.
Deore Arka Hazne FH-M525: 36 Delikli, 6 vidalı. Sorunsuz
Deore Fren Kolları BL-M510: Sorunsuz
Tüm parçalar 900 km 1 sene kadar kullanılmıştır. Hidrolik sisteme, centerlock hazne ve rotorlara geçtiğim için satıyorum.
Fren Kolu: 20 YTL
Ön Hazne: 15 YTL
Arka Hazne: 25 YTL
Kaliperler Ve Rotorlar: 130 YTL
Set Olarak Alana İndirim: 170 YTL (Fren Kolu Hariç Diğerleri:150 YTL)
İletişim: Özgür Tunalı
Msn: choosen_0077@hotmail.com