Deore m595 ve m575 arasındaki fark ve Bianchi Servisinin Saçmalığı

Kayıt
7 Nisan 2011
Mesaj
89
Tepki
13
Şehir
izmir
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce kadar whistle 1160D model bisiklet aldım üzerinde deore m595 model fren setleri vardı ilerleyen günlerde ön frenden yağ sızıntısı meydana geldi. önce hatayı bende aradılar yeni pad aldım parasını ben verdim sonra aynı arızayı ikinci kez yaptı ve garantiye gitti. 2 hafta sonra garantiden frenlerin geldiğini duydum servis bana ellerinde olmadığı için M575 model seri dışı deore gönderliklerini söledi ( bu arada ön arka komple set göndermişler ) ben buna bia anlam veremdim ve sanırım bunu kabul etmıcem. bu Bianchi tarafından etik olmayan bi durum benim parçamın modeli nden düşsün ki okadar para baydık. burdan hem bianchiyi protesto ediyorum ve konuyla alakalı yardımlarınızı bekliyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Scudo

Mustafa Mus

Daimi Üye
Kayıt
16 Ocak 2011
Mesaj
214
Tepki
86
Şehir
istanbul
Servise giden ürün, tamir edilemezse ya aynısı yada muadili bir üst model verilir. Bir alt model gönderilmesi kanuni değil. Bunu yapmalarındaki amacı öğrenin. Söyledikleri sebep mantıklı gelmezse aynısı yada bir üst model ile değişim isteyin. Gak guk ederlerse tüketici mahkemesine başvuracağınızı belirtin. Eğer ki gidebilirsin derlerse de üşenme git hakem heyetine ver onları.
 
Kayıt
7 Nisan 2011
Mesaj
89
Tepki
13
Şehir
izmir
Merhaba Mustafa bey
öncelikle ilginiz için teşekkürler, bianchi servis müdürü konuyla alakalı bana mail atmış tabiiki tatmin olmadım yarında servis görüşecek telefonda ondan sonra duruma göre yasal haklarımı arıyacağım.Ama gerçekten ben hayal kırıklığı yaşadım bu yapılan hareketi normal karşılamıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Mus

oguzcigsar

Forum Bağımlısı
Kayıt
19 Şubat 2008
Mesaj
667
Tepki
87
Şehir
mersın
Zamanında bende sorun yaşadım BIANCHI den almış olduğum sıfır bisiklette.. Kesinlikle o dönemde bana da yardımcı olmadılar zaten o günden sonra bir daha almadım da alana da engel oldum BIANCHI markasından...
Mağazacılık sektöründe ciddi deneyim sahibiyim ve güncel yasalara hakimim.Kesinlikle hemen bulunduğun bölgedeki Tüketici Hakları Hakem Heyetine git, 30 tl kadar bir dilekçe parası isteyecekler çekinme ver o parayı ve dilekçeni orada hazırlayıp işleme alsınlar.. Sana daha alt bir model gönderemezler ya para iadesi ya da üst modeli verirler onu da sana sormak zorundalar işlemi kesinleştirmeden önce... Bu, tekstilden elektroniğe her sektörde aynı saygıdeğer arkadaşlar... Hakkınızı yedirmeyin ve sonucu da bu gibi forumlardan ilan edin ki , hepimiz daha fazla bilinçlenelim...
Saygılarımla.
 
Kayıt
7 Nisan 2011
Mesaj
89
Tepki
13
Şehir
izmir
Merhaba Oğuz

İlgin için çok teşekkür ederim zaten foruma yazma amacım hem tecrüsi olan arkadaşlardan yardım almak hemde bu rezaleti insanların okumasını sağlamak. Yarın tekrar görüşecez ben mayıstaki gökova bisklet turuna katılabilmek için uğraşıyorum eğer yarın olumlu dönmezlerse zaten bu hafta içinde yasal haklarımı kullancam.
 
Kayıt
7 Nisan 2011
Mesaj
89
Tepki
13
Şehir
izmir
Merhaba Arkadaşlarü

Bianchi satış sonrası destek müdürü ile görüşmem sonucu bana gönderdikleri fren takımının geçici olarak takılacağını benim orjinal parçam geldikten sonra yeniden takılacağını söylediler.

Bunu olumlu karşıladım en azından fren yüzünden bisklet yatmicak yine kullancam belki bir ay belki bi hafta ama sonuçta benim parçam gelicek ve tekrar eski günlere dönücem :D ilginiz için çok teşekkür ederim kesin sonucu tekrar yazıcam.

Hoşça kalın
M.faruk
 
  • Beğen
Tepkiler: oguzcigsar

MUSTAFA AKTAŞ

Daimi Üye
Kayıt
4 Ağustos 2009
Mesaj
231
Tepki
99
Şehir
marmaris
senin eski frenler bulunması zor frenler mi ki bu şekilde bir yol izlemişler.!!!:p
 
Kayıt
7 Nisan 2011
Mesaj
89
Tepki
13
Şehir
izmir
Merhabalar Arkadaşlar;

Benim frenler 2010 model yeni çıkan Deore Br M595 model yani bulunamıcak bişiy değil... Fakat ne hikmetse ellerinde yokmuş :(... Bende beklemedeyim ama yeni frenler takıldığına dair herhangi bi kağıda imza falan atmadım garantiye gittiği günkü tarih hala geçerli... Kesin sonucu sizlerle paylaşacağım arkdaşlar. İlginize teşekkür ederim.

Hoşça kalın,

M.Faruk.
 

ErdincAydin78

Forum Demirbaşı
Kayıt
22 Temmuz 2009
Mesaj
445
Tepki
102
Şehir
ANKARA & SAFRANBOLU
Bisiklet
Sedona
Bianchi firmasında Muhlis Dilmaç' la mı görüştünüz?
 

BF Okuru

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
164.844
Tepki
789
size gönderilen br-m575 lerin 595 lerden en ufak farkı yoktur.
siz yine arkasında durun tabi, üst model yada 595lerinizi tekrar alma almaya çalışın..