Hüseyin ARICAN
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 88
Merhaba arkadaşlar. Deore göbeli jant setimi ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. Jantlarda az miktarda akort problemi var ama kesinlikle sorun oluşturacak nitelikte değiller. Göbeklerin QR lerini bordoya boyadım zaten resimlerde de seçiliyor. Göbekler centerlock disk uyumludur ve çemberler de v-fren uyumludur.
Jant setini ikinci el olarak forumdaki bir arkadaştan almıştım. Bir sene falan kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam kasım ayı gibi arka göbeği dagıttığım için sıfırı ile değiştirdim. Benden önce ne kadar kullanıldı bilmiyorum ama ben tahminen 1500-2000 km kadar kullandım seti. Arka göbeği değiştirdikten sonra ise en fazla 200-250 km kadar yol yaptım malum kış geldiği için bisiklet evde yattı
Göbekler iyi durumdalar.
İstediğim fiyat: 95 TL Kargo alıcıya aittir.
Rotorlar dahil değildir.
(link)
(link)
(link)
Jant setini ikinci el olarak forumdaki bir arkadaştan almıştım. Bir sene falan kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam kasım ayı gibi arka göbeği dagıttığım için sıfırı ile değiştirdim. Benden önce ne kadar kullanıldı bilmiyorum ama ben tahminen 1500-2000 km kadar kullandım seti. Arka göbeği değiştirdikten sonra ise en fazla 200-250 km kadar yol yaptım malum kış geldiği için bisiklet evde yattı
İstediğim fiyat: 95 TL Kargo alıcıya aittir.
Rotorlar dahil değildir.
(link)
(link)
(link)