Scudo Sports

Deore BL-M510 Fren Kolları - PRO Bar-end - Alu Platform Pedal

@Fatih Kısa

İlan Günceldir...

Scudo
Toplam fiyat 45TL'dir. 0546 956 05 02

İlan Günceldir...

İlan Parçalar Satılana Kadar Günceldir.Satış tamamlandığında yazılacaktır. O güne kadar günceldir...

Toplam fiyat 45TL'dir.

Parça parça fiyatlar:
Deore BL-M510 fren kolları => 20 TL
Pro Barend => 15 TL
Platform Pedallar => 20 TL

Parçaların ayrı ayrı satılması halinde kargo parçaları alan kişilere aittir. Toplu olarak alındığında tarafımca karşılanıcaktır. İstanbul ve Sakarya içi elden teslim edilebilir.

İrtibat için: 0546 956 05 02 ya da mehmet.fatih.kisa@hotmail.com msn/e-mail

İlan Parçalar Satılana Kadar Günceldir.Satış tamamlandığında yazılacaktır. O güne kadar günceldir...

Toplam fiyat 45TL'dir.

Parça parça fiyatlar:
Deore BL-M510 fren kolları => 20 TL
Pro Barend => 15 TL
Platform Pedallar => 20 TL

Parçaların ayrı ayrı satılması halinde kargo parçaları alan kişilere aittir. Toplu olarak alındığında tarafımca karşılanıcaktır. İstanbul ve Sakarya içi elden teslim edilebilir.

İrtibat için: 0546 956 05 02 ya da mehmet.fatih.kisa@hotmail.com msn/e-mail

İlan tam gaz günceldir.
Yapılabilecek bütün indirimi yaptığımdan dolayı ve neticede burda ikinci el parçaları değerlendirmek için ilan açtığımıza göre 2. el değeri ne ise o şekilde değerlendirip fiyat biçilir. Kimsede kimseyi kazıklamaya çalışmaz yani en azından ben bunu yapıyorum.

İrtibat için: 0546 956 05 02 ve mehmet.fatih.kisa@hotmail.com msn

Saygılarla...

İlan tam gaz günceldir.
Yapılabilecek bütün indirimi yaptığımdan dolayı ve neticede burda ikinci el parçaları değerlendirmek için ilan açtığımıza göre 2. el değeri ne ise o şekilde değerlendirip fiyat biçilir. Kimsede kimseyi kazıklamaya çalışmaz yani en azından ben bunu yapıyorum.

İrtibat için: 0546 956 05 02 ve mehmet.fatih.kisa@hotmail.com msn

Saygılarımla...

Geri