Scudo Sports

Denizlililer hiç bu yoldan geçtiniz mi?

@Serdarbagtr20 hocam sağolasın tecrübeler için. Düz maşa ile alışkınım bozuk yollardan gitmeye hele de Yaylı Selemi takınca hiç bana mısın demiyor bizim kız :D
Maalesef en erken Haziran ayında gidebilirim. Tabii o zamana derelerde su kalırmı muamma... Yalnız ne olursa olsun muhteşem diyor o yola sorduğum herkes..

Scudo
@Işıklar Gazisi Yol gayet güzel tam dağ bisikletinin gireceği bir yol. Düz gidon bir bisiklet ile o yollarda el bileklerinize zarar vere bilir ve lastik yapınızın uygunluğu da fevkalade önemli Allah korusun kayıp düşmenize sebebiyet vere bilir. Tek başınıza böyle bir yola girmeniz sizin için tehlikeli olabilir. Sonuç itibari ile ıssız bir yol. Saygılarımla.

Pazar günü cankurtaran üzerinden ilk önce akyar gölü daha sonra tavasa gittik. Oradan pınarlık üzerinden karataşa inip tekrardan denizliye döndük. Tabiki yol bisikletiyle çıkmıştık. Tavas sonrası pınarlık ve karataş yolu şu mevsimde süperdi. Her yer yemyeşil ve ağaçlar çiçek açmış. Bahar havası mis gibiydi. Gitmek istediğiniz yolu Pamukkale Bisiklet Dernedğinden arkadaşlar oldukça sık kullanıyorlar. Hata dernek dışında da oldukça sıklıkla kullanılan bir yol olduğunu biliyorum. Benim dağ bisikletim olmadığı için o zevki daha yaşayamadım ama sırf o yolu gitmek için dağ bisikleti almak istiyorum. Bunda çok ciddiyim. Oralar çok güzel yürüyerek 3. Çeşmeye gitmişliğim var. Bu arada Denizli İzmir'in gölgesinde kalmış küçük şehir değil İzmir'in ne kadar çirkin ve köhne bir şehir olduğunu İzmirlilere öğreten modern bir büyük şehirdir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Pluie ve Ismaildmr
@Işıklar Gazisi Hocam bu gönderdiğiniz güzergah, mtb parkuru. Çıkışlarda sorun olmaz maşa vs inişlerde kesinlikle maşanın açık olması gerekiyor yoksa bir taş sizi kaydırır en iyi ihtimalle düşersiniz en kötü ihtimalle uçurumdan düşersiniz (eğer hızla inerseniz), emin olun lastiğinizin ömrü kısalır. Bu yol haritada göründüğü gibi değildir, bir çok ara yoldan oluşmaktadır kaybolma ihtimaliniz çok yüksek. Bu parkurdan Tavas'a gitmek olabilir fakat emin olun ana yoldan gitmezseniz 3-4 kat daha yorulursunuz ve siz turdan bahsediyorsunuz, yükünüz olacak tahmin edemiyorum o eğimlerde, artık 2-3 km/h hızla gidersiniz, ben bazı yerlerde 5km/h ile gidiyorum hesabı siz yapın.(yüksüz) Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Kafaikiteker
@Osman Tuğrul @Kafaikiteker Hocam uyarılar için teşekkürler. Kaybolma konusunda sıkıntı yok, lisede bir süre oryantiring yaptıktan sonra her türlü yol bulma konusunda sıkıntılar yok oldu. Özellikle de dağda bayırda iken :D Bizim hocalar sağolsun,
Düz maşa farkındayım biraz rahatsızlık verecek illaki ancak ilk günkü yol sadece 70km ve toprak kısım 14 km. O kadarı ile başa çıkarız, ki öyle yerlerdeki doğamnın güzelliği, havanın temizliği diğer her türlü sıkıntıyı aklımdan silip gidiyor... Cankurtaranda iken bir yandan nefes nefese çıkmaya çalış, bir yandan egzoz solu, bir yandan sürteyazan kamyonlar ile dans et... Stress oluyorum orada. Tabii inmesi için aynı şeyi diyemem :D

Geri