Scudo Sports

Denizli'de trafik kazası: otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü öldü

@Ozy

Kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum. Minibüse binmemeye yemin edecem nerdeyse kesinlikle kullanmıyorum.Saygısızca tavırlar,varoşluk,cahillik..
Genç arkadaşımız için ise gerçekten çok üzgünüm. Onun da ne işi varmış yolda canım diyenler olacaktır maalesef. Bu kafa değismediği müddetçe maalesef zor yerlesir ulkemülke bisiklet kültürü. Allah anne,babasına,ailesine sabır versin. Allah evlat acisi göstermesin kimseye

@Ozy

Kesinlikle ama kesinlikle katılıyorum. Minibüse binmemeye yemin edecem nerdeyse kesinlikle kullanmıyorum.Saygısızca tavırlar,varoşluk,cahillik..
Genç arkadaşımız için ise gerçekten çok üzgünüm. Onun da ne işi varmış yolda canım diyenler olacaktır maalesef. Bu kafa değismediği müddetçe maalesef zor yerlesir ulkemülke bisiklet kültürü. Allah anne,babasına,ailesine sabır versin. Allah evlat acisi göstermesin kimseye

• Beğen
Tepkiler: MustafaBayraktar
Scudo
Allah rahmet eylesin. Allah yakınlarına sabırlar versin.
Işık ihlali yapan ve ölüme sebebiyet veren sürücü cinayet ile yargılanmalı.

• Beğen
Tepkiler: slckats
Allah rahmet eylesin maalesef bu ülkede ehliyet kasaptan alınıyor.

• Beğen
Tepkiler: ÇAMKOMLU
@Knight Rider Ülkemizde neler satılmıyor ki?
Sürücü belgesinin satışı dışında pedagojik formasyon adı altında bir üniversite bölümü ve o bölümü okuyanların hakları satılıyor.
Satılan her şey cana ve mala mal oluyor.
Allah rahmet etsin. Yakınlarına sabırlar versin.

Allah rahmet eylesin :(

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah Rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına Allah sabırlar versin.

Ne giden geri geliyor,ne gidene sebep hakketiği cezayı alıyor....bildiğim tek şey bu dünyada tesadüfi yaşıyoruz..daha dün Allah'ın verdiği göz ile teknolojinin nimeti aynasını kullanmadan sinyal dahi vermeden ani sola u dönüşü yapıp ,hiç kimse bilerek yapmaz ama ben kaçtıkça ve seslendikçe hala aynasına bakmaya tenezzül etmeyip sola doğru üstüme üstüme kıran,canıma kast etmeye çalışan ve kazasız atlattıktan sonra üstelik aynanızı kontrol edin dediğimde hadi ordan dercesine hareket yapan hanımefendiler forumdan size selamlar olsun...

Yav benimde aracım var. Hafta içi bisikletle işe gidip geliyorum. Haftasonu da aracımı kullanıyorum. Bisikletlinin yanından geçerken korka korka geçiyorum. Ya önüme düşerse üstünden geçersen diye Allah korusun. Millet insan öldürmeyi sivrisinek öldürmek sanıyor artık, ne acı. Biz bu kadar mı vicdansız olduk, ne ara olduk.

Toplumca abuk subuk programlar yayınlayacaklarına TV lerde, psikologları çıkartıp toplu terapiler yapsınlar

Allah rahmet eylesin.
Kaskta para etmemiş anlaşılan... Tvlere halkı bilinçlendirilmesi bisiklet üzerine kamu sporları yapılmalı. Bisikletlinin, araçların birbirine karşı görev ve sorumlulukları ezberletene kadar sürekli gösterilmesi lazım. Tüm iki tekerlek için geçer bu.Demekki ehliyet sınavları yeterli düzeyde olmuyor,gerçi davanın detayını bilmiyoruz kim haklı kim haksız ama buda ortadaki can kaybını engellemiyor.
Özellikle kavşaklarda,sağa sona dönüşlerin tek şerit gidiş gelişte dikkatli olmak gerekiyor. Haklıda olsak haksız olsak en düşük mal kaybı, orta derecelerde sakatlanma,üstlerde ise bu gibi ölümlü sonuçlara çok yakınız malesef.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Gencecik bir can. Allah rahmet etsin. Çok.üzücü. Tüm yakınlarına, bilhassa annesine sabırlar diliyorum. Çok zor. İşin en üzücü tarafida, bu hayata kast eden şahsın, en fazla bir sene yatacak olması.

Çok üzüldüm çok.

Mekanı cennet olsun, ailesine sabırlar diliyorum.

@yanık_orhan Cidden sadece 1 sene yatıp çıkıyor mu bu canavarlar?? Şok oldum şu an :uzgnm:

Yatacağı üç ay trafikde idam sucu sürücü dalgındım frenlerim tutmadı filan diyip üç ay sonra denetimli serbeslikle aramızda

Avrupada nasıl acaba yasalar. Allah korusun böyle bir şey herhangi bir avrupa ülkesinde olsa sürücüye ne olurdu çok merak ediyorum. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin. Mekanı Cennet olur inşaallah

(link)

İngiltere'de de çok farklı gibi durmuyor. Dikkatsiz sürüş ile ölüme yol açmak maksimum 5 yıl, tehlikeli sürüş ile ölüme yol açmak ise 14 yıl diyormuş kitapta. Tabi aradaki fark orda biraz daha eğitimli, duyarlı ve kontrollü bir sürücü grubu vardır diye düşünüyorum.

Türk toplumu son yıllarda artan işçi/kadın cinayetlerine alıştı artık..Bir de şehit haberlerine..!

Artık trafik kazalarındaki ölümleri veya suda boğulma veya kavga esnasındaki cinayetleri filan umursamıyor toplum..

Bisiklet yeni yeni çoğalıyor toplumda ve çoğalması ile birlikte bisiklet ölümlerine de alışır bu toplum..
Yapılan şu;
Allah rahmet eylesin,göm.Bir başkası..Allah rahmet eylesin,göm..Bir başkası..Allah rahmet eylesin,göm..
Yarın Türkiye'deki bir zombinin birisi seni de trafikte ezdiğinde,aynı şey yapılacak..Seni öldürene hesap sorulmayacak..Seni öldürenin o direksiyonda oturmasına izin verenlerden hesap sorulmayacak..Alacaklar senin naaşını,dua okuyup gömecekler sadece..

Dün de beni biri ezecekti..Normalde devlet filan olmazsa,ben bu zombiyi ne yapardım:krsn:
Türkiye'de bisiklet sürenler,şunu unutmayın..Türk devleti arabadan yana,bisikletliden yana değil..Arabalara pozitif ayrımcılık uygulandığı müddetçe,bu haberler daha da çoğalacak..
Nasılsa alışacaksınız,üzmeyin kendinizi..!

@bilalfidanboy Dün böyle bir şahıs tarafından kullanılan bir golf 6 benzinlikden çıkarken az daha çarpıyordu. Aynı gün kurs dönüşü arkadan symbol sıkıştırırken bir yandan da önüme açılan tiguan kapısından son anda kaçtım. Bir günde 2 kaza atlattım yani. Daha bu cuma bisiklet kazası yüzünden kardeşimin böbreği kanadı. Türkiye'de özellikle de İstanbul'da bisiklet sürenler sağ salim eve döndüğünde her gün için şükretmeliler.

Geri