Scudo Sports

denizli'de pedallayanlar. 19.08.2007. honaz-göz-çağlayan

denizli ekibi çok sıkı çalışıyor:winkenlux tebrik ediorum hepinizi. denizli ne güzel bi şehrimizmiş meğer. denizliye doğru pedallayasım geldi :) paylaşımlar içinde teşekkürler ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: sniper ve cado
Scudo
denizli'ye yaklaştığımızda soğuk su doldurmak için bir benzncide duruyoruz. valla cahide'de tık yok.

http://i193.photobucket.com/albums/z184/nikanam/190807c/S5002507.jpg
@ümittosun

sen olmayınca "gaz gaz" kelimeleri gündemden düştü.benimde içim elvermedi.yeniden gündeme alabilmek için ilk gaz istasyonundan yeterli gaz takviyesini aldım.ama ne yalan söyliyeyim istasyondan aldığım son gaz beni eve çıkardı..

Onlar nasıl güzellik öyle ya...:( Denizli ekibini tekrar tebrik ediyorum.Süpersiniz.

denizli ekibine yürekten sevgiler çok güzel çok hoş bir gezi aynı saatlerde bizde çalkarayı aşındırıyorduk :D

Denizli grubuna sonsuz teşekkürler.

Ne kadar güzel yerler var öyle. İnanın Denizli'ye gelmek için sabırsızlanıyorum. Fotoğraflar çok çok güzel. Bu güzelim doğayı doğal hali ile görmek beni hem duygusallaştırıyor hemde sevindiriyor. O kadar güzel ki, kelimeler ile anlatamıyorum. Sadece susmak istiyorum. Hayallerimin mekanları oralar.

Başta İsmail Abim ve Cahide Ablam olmak üzre hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Ekim sonunda Denizli'de görüşmek dileği ile.

Sevgiler...

denizli ekibi sizleri kutluyorumcok güzel organizasyonlara imza atıyorsunuz ekip olarak ellerinize pedallarınıza sağlık devamları dileği ile paylaşım için teşekürler

@Serkan Taşdelen

Merhaba Serkan,
Seni artık rahat rahat aramızda görebiliyoruz Ne güzel.....ortak amaçlarda yapmakta olduğumuz şeyler var ama sen bu amaç uğruna çok zorlu bir yolu tamamladın ,amacın için büyük bir zafer..seni tekrar tekrar kutluyorum.bizlerde elimizden geldiği kadarı ile seninle aynı amaca koşuyoruz.ayrıca bir taraftan da buraya geldiğinde ,sana ve diğer tüm bisikletçi dostlarımıza iyi rehberlik vede iyi bir misafirperverlik yapabilmek için küçük keşifler yapmaya çalışıyoruz.hepimiz seninle pedallamayı çok isteriz .....ekimde görüşmek üzere

Geri