Scudo Sports

denizlide pedallayanlar.10.06.2007.honaz kiraz festivali

Sevgili Nihat, Nur ve Hüseyin, çok güzel bir gezi yapmışsınız. Denizli cephesi son zamanlarda felaket bir sıçrama yaptı. Kış boyu neredeyse sizden hiç ses seda yoktu; şimdi hızınıza yetişemiyoruz. Ne diyelim pedalınıza kuvvet, bu güzel paylaşım için çok teşekkürler... Görüşmek üzere... Çok özletmeyin kendinizi, bak İsmail ile Cahide geldiler haftasonu, bir ara sizi de bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: cado
Scudo
selam abi,denizli ekibinin kış boyu faaliyeti oldu.ama forumdan yeni haberimiz oldu.yalnız denizli ekibi yeni yeni toplandı.bundan sonra sağlam organizasyonlara adım atacağız

Seyir defterlerimiz kabarmış.
Bu ülke başlı başına büyülü.Büyü ahengini oluşturan ise,birbirlerini geç keşfetmiş pırlanta değerindeki insanlarımızın sağlam temeller üzerine Aile ortamını inşa etmeleri.Denizli Bisiklet Ailesinin tüm canlarını sıcaklığı ve güzel paylaşımları için kutluyorum.
Yarış sezonu,sınavlar ifşa edilmemiş saklı seyirler derken,baya bir saklı kaldık Ailemizden.Bu bensiz arada,yeni kentler,yeni güzellikler ve hepsinin üstünde asli unsur olan güzel İnsanları görmek...
Bir kez daha teşekkür ediyorum siz güzel İnsanlara.

Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

@eristi

gezilerimizi ve yazilarımızı takibinizden dolayı mutlu ettiniz.teşekkürler

Geri