Scudo Sports

denizli'de pedallayanlar 01.07.2007 ağlayan kaya,hocanın yeri

Geçen hafta işyerimde konaklayan bir misafirimle konuşurken bahsetmişti; Hoca'nın Yerinden, benim de ilgimi çekmişti :p . Hatta dedim ki " dur Denizli'ye gittiğimde İsmail ve Nihatlara söyleyeyim de bizi oraya götürsünler ":rolleyes: , misafirim de bisikletle gitmek zor olur, Pamukkale'den sonra epey yol gidiyorsun demişti. Bizim Denizli Ekibi mesafe konusunda pek sınır tanımıyor artık, gibi görünüyor :cool: ... Sayenizde gördüm ki, gerçekten güzel bir yermiş, tura katılan ve paylaşan herkese çok teşekkürler... ;)
Not: İsmail umarım, kaburganda ciddi bir problem yoktur...

• Beğen
Tepkiler: scofoid26
Scudo
@tırt kaptan

gercekten bizim denizli ekibi kendini aştı... öle bi pozitif enerji var ortamda ondan olsa gerek rampalara adeta ucarak cıkıyolar...:) sizleride bekleriz pozitif enerjizle tabikide :):)::)

Sevgili denizlide pedallayanlar grubu,
Sizi büyük gayretiniz ve bitmeyen o azminiz için tebrik ediyorum.
(bensiz tur da çekilmez beee).ben olsaydım hızıma yetişemezdiniz biliyorsunuz.bende siz rahat rahat mola vere vere gidin diye düşündüm.yoksa biliyonuz yada bilmiyorsanız bile , beni yokuşlar hatta hatta inişler pek iyi bilir,o turu 2 saatte bitirirdim.(ne attım be)
desem de ciddiye almadınız demi...
sevgili nihat,ercü,nur,gül ve mustafa sizlere hem bu başarınızdan dolayı hemde ismailim'le yakından ilgilendiğiniz ve yokluğumu hissettirmediğiniz için teşekkür ederim. ama arada naz felan yapsaydınız o alışmıştı , şimdi bu hafta yapmayınca dokundu çocuğa ,doktor bile en az hatfta da bir, hele ki pazaları reçete olarak kapris yazdı.ama siz bunu bilemediğiniz için ismailciğimin bünyesine dokundu ve küçük kazalar yaptı.neyseki bugün biraz daha iyi.
sevgili ismail emin ol bende bu hafta yanınızda olmayı isterdim(o rampalardan zor bitirirdim ama)heleki seninle ve diğer dostlarımızla .daha dur bakalım ne çökelezler yapıcaz(ben bunu söylediğime inanamıyorum ya)
hepiniz tekrar teşekkürler bu güzel emeğiniz için

• Beğen
Tepkiler: alikırbaş
@cado
sevgili cahide abla,senin ve hüseyin abinin yokluğunu çok hissettık.:( :( sen yokken fazla gülemedim bile:eek: :eek:
inşallah bizleri birdaha yalnız bırakmazsınız

@alikırbaş

Ali'cim merhaba

Seni burda görmek çok mutlu etti beni.
Tabi bu arada Denizli ekibinden özür diliyorum. Onların topiğini meşgul ettim diye, ama bana kızmayacaklarını umuyorum.:D

tekrar görüşmek, kahveni içmek üzere,;)

Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu

Abicim başım üzeri her zaman beklerim.Kahvenin lafımı olur.Mustafa,Can,Altan hocalarım geldiği zaman hep adınızı anıyoruz.Saygılarımla.

Nihat merhaba,

Harika bir gezi yapmışsınız.Denizli gurubunu yürekten kutluyorum.Çok güzel doğa harikası yörelere pedallamışsınız.

İsmail geçirdiğin talihsiz uçuşlara üzüldüm.Geçmiş olsun umarım ciddi bir sorunun yoktur.

Nihat paylaşımın ve birbirinden güzel fotoğrafların için teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: scofoid26
öyle fotograflar çekmişsiniz ki arkadaşlar bi türlü kendimi o resimlere montajlayamadım.... benim gitmediğim anlaşılmasın diye montaj yaparım demiştim halbuki size... ama yeni bi şey buldum... neden ben yokum fotograflarda çünki tüm fotoları ben çektim de ondan.... çaktırmayın artık kimseye tamam mı...:):):):)

@Ender Alıcıoğlu

estağfurullah abicim,ne demek,
problem yapma her zaman yazabilirsin:D :D :D

@tırt kaptan

Teşekkürler abi,
Bir denizli’li olarak senide aramızda görmekten mutlu olacağız
Denizli’de gidilecek çok yer var,seni bekliyoruz:p :p

@alikırbaş

İlginiz için teşekkürler,ismail abinin durumu giderek düzeliyo,:) :)

@H.Can DEMİREL

Slm abi biz ekimde inşallah geleceğiz ama sen buralara ne zaman geleceksın?:) :) ,gezilerimizde senide görmekten mutlu oluruz:) :) :)

@sniper

Abi sen önden giderek bize lojistik sağladın ya:) :) ,zaten bu rampalar sana koymaz:D :D :D
Keşke tüm fotoğrafları sen çekmeseydin,bu yüzden bir karede bile yoksun:D :D

Sevgili arkadaşlar, Merhaba
Yaptığınız gezi ve güzel fotoları bizlerle paylaştığınız için sağolun.
Keşke bu etkinlikleri boş boş oturan insanlarımızda yapsa.
Otomobil ve motorsiklet ile süratle gidip sonra bizlerden daha yorgun olurlar.
Bisiklet kullanımı ve sevgisi katlanarak artarsa biz medeni ülke oluruz.
Yolunuz açık olsun...

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
Arkadaşlar yine harikalar dünyasındasınız. Ne diyeyim ki. İnşallah birgün bize de nasip olur. Ağlayan Kaya'ya çok gittim ama eminim bisikletle daha bir keyifli olur. Hele üstüne balık ve salata :D acıktım mı ne?
Hepinizin pedalına kuvvet. Nihat'a da çok geçmiş olsun:( Umarım önemli bişey değildir. Bu kadar hareketli olunca yarasız beresiz olmuyo malesef. Hepinize sevgiler

Özür! hem çalışıp hem forumu takip edince kaza yapanın Nihat olduğunu zannetmişim. İsmail çok geçmiş olsun. Acil şifalar

@edi55

Teşekkürler abi,ilginiz bizi mutlu ediyo

@coşkun ayaz

Teşekkürler çoşkun bey,
bisikletçiye saygı duymaları yeterli olcak ama hala turist veya işi gücün yokmu diyorlar.inşallah zamanla düzelir

@pythia

Önemlı değil pythia ,denizli bisiklet için çok ideal,sizide pedallamaya bekleriz

Vaaaay Denizli'ye bakın hele... Yine güzle bir yiyelim, içelim güzelleşelim turu yapmışlar... Hain köfteler. Biz burada sıcaktan kafamızı çıkaramıyoruz. Ohhh siz ne güzel yağmurlarda serinleyin. Adalet değil ya bu neyse sizi kıskandıracağım zamanlar elbet gelecek...

İsmail Abi çok çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir sorun yoktur. Aman abimize nazar mı değdi, yoksa Cahide Abla'nın ahı falan mı tuttu... Acil şifalar diliyorum... Aman ha kendine dikkat et..

Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar... Sağlıcakla kalın hepiniz...

Geri