Scudo Sports

Denizli'de bisiklet kazası

@Cyclinq Geçmiş olsun, o yolda bisiklet ile geçmek yasak ! (Ben de hep oradan geçerim ;) ) Bu yüzden bisiklet yolu vs. yapılmaz! O yolu çoğu kez kullanırım, kanımca hiç sorun yok, yol 3 şeritli, gerektiğinde sağ şeridin ortalayarak da giderim sorun şuana kadar hiç yaşamadım. Bisiklet'de yaşanan bir sorun veyahut vücudunuzun hareketi sonucu yalpalamış olmalısınız ki düşesiniz.

• Beğen
Tepkiler: Emert20
Scudo
@Osman Tuğrul teşekkür ederim hocam.Bende o tabelanın önünde 2-3 dakika bekledim.Bence belediye belki askeriyenin içinden yapabilir nasıl olsa askerler başka yere taşındı.Bisiklet yolu azıcık yer kaplar.Belki ben hem kilolu olduğum için dediğiniz gibi olabilir.Ben o aşağıya inerken o köprüyü geçtikten sonra duvarların boyu azaldığı zaman sanki biraz rüzgar esti ve yanımda büyük gölgeli araç geçtiğini fark ettim.Bende gidonu düzeltemeyip düştüm.Ben öyle düşünmekteyim.Yine de sizin düşüncelerinizi saygı duyuyorum.

@Lovless sağolun hocam

@dodurgalı_06 hocam bende gidip sağlam diye kron xc 500 alacaktım ama nasip değilmiş.Kronun bütün modeli sağlamdır.Bazı vlog çekenler bile kronu sağlam olduğunu söylüyor.Bence o kronların sağını solunu kıranlar kron xc 100,150,250,300,450,500,1000,2000 alıp trek in verdiği performansını vermesini istiyor birçoğu,geçende forumda bir forumdaşım kron gitmiyor demiş ve onun yerine ghost almış o daha hızlı gittiğini öne sürüyor.Dün kazadan önce benzinliğe giden kron xc 250 hardal rengine benzeyen rengiyle yokuşu kolayca çıkan biraz şişman bir abimizi gördüm.O yokuşu kolayca çıkıverdi.Bence biraz ucuz hem de güzel bir bisiklet sunuyorlar.

@Cyclinq Hocam bütçenizin el vardığı kadar üst modeli alın derim. Ancak marka ya para vermekten se donanıma vermeyi tercih ederim. Bana kalırsa en önemli olan verdiğim fiyata karşılık aldığım performans. Kron ve Mosso yu bu konuda gerçekten çok beğeniyorum. Fiyatlarını sonuna kadar hak ediyorlar. Tabi bu bir tercih meselesidir. Kimseyi arındırmak istemem

Öncelikle geçmiş olsun, ben de Denizli' de yaşıyorum. Mosso legarda alacağım ancak bulamadım. Kadro ölçümü de bilmiyorum. Bianchi touring serisinden bir bisiklette deneme yaptım, 51 kadronun üstüne çıktığımda 2 3 parmak kadar boşluk kaldı üst boruda. Bana oldu gibi geldi ama 194 boyum 92 cm iç bacak uzunluğum var kısa gelmesi gerekmez mi? Mosso ile bianchi kadro ölçüleri aynı mıdır? Denizli'de mosso kullanan varsa nerden buldunuz?

@Cyclinq
Ben de baktım da bir umut foruma sorayım dedim işte. Küçük falan gelirse param güme gitsin istemiyorum. :D

@Cyclinq galiba Aydın' a gidip orda bakacağım, iyi forumlar geçmiş olsun tekrardan.

Arkadasim gecmis olsun dikkat et.yasin genc belliki, bazi tecrubeler aci olabiliyor.ne olursa olsun hic bir vasitayla hiz yapmamak lazim.kazasiz surus dilerim.

Bayii olarak degilde, bisiklet satisi yapan magazalarda var galiba..ben lairken salcanoya kilitlenmistim ktm, mosso, bianchi, cerraro gibi markalar gordumydum..
Magaz olarak yagmur bisiklet var, inonu caddesinde, kibrissehitler caddesinde birbisikletci varmis..kaleci alt tarafinda birtane var..saltak caddesinde milliegitimin asasinda vardi..

@isocan
Ben İnönü caddesinde oturuyorum, diş hastanesinin aşağısındaki bisikletçiyi beğenmedim açıkçası. Sebebi şu: adama sedona 300 var mı dedim yok ama getiririm diyor, sedona nın sitesindeki fiyattan 100 lira yukarıda fiyat veriyor, kadro boyumu bilmiyorum diyorum sen bir alcak ol, o kolay diyor. Tekrar girmeyi düşünmüyorum açıkçası. 2016 model bisikletler için kur farkı da istedi kendisi nasıl oluyorsa. Belki ben bilgisizimdir, bilemiyorum.
Accel bisiklete uğradım, orda bianchi touring denedim kadro boyumu öğrenmek için, 51 kadro yukarıda yazdığım gibi üst boruyla bacak aram arasında 3 parmak falan kalcak şekilde oldu . tabi yanlış ölçmediysem. Bisikletçi De oldu dedi ama İlk kez bisiklet alacağım için ve önceki bisikletçide yaşadığım kötü tecrübe yüzünden şüphelendim, 92 cm bacak içine 51 cm in kısa gelmesi gerekmez miydi? Onun haricinde nasip bisiklete gittim ama o sadece kron ve Scott satıyormuş. Elim kolum bağlı şu an, çok kararsızım. Aylardır araştırıyorum cidden bıkkınlık geldi.

@Bench Günaydın hocam. 194 boya 51 kadro olmaması lazım. Biraz sürdükten sonra küçük geldi diye şikayet etmeye başlarsınız diye düşünüyorum. Daha büyük kadrolara bakın derim. Çünkü maalesef bazen elindeki bisikleti elden çıkarmak için geçiștirmeye çalışan satıcılar olabiliyor.
Legarda ile aşağı yukarı aynı fiyatta olan Kron Tx150 ile Carraro Sportive 220 de bakabilirsiniz. İkisi de güzel tur/şehir bisikleti. Tabi kendi tercihim Kron olurdu çünkü daha ekipman da alacaksınız.....
Hocam ayrıca Aydın veya İzmir den bulduysanız kolayca banliyö tren ile getirebilirsiniz bisikleti. Aklınızda olsun.

@Cyclinq Hocam siz kask kullanıyorsunuz değil mi?

@isocan hocam teşekkür ederim.evet doğru tahmin.
@Işıklar Gazisi hocam keşke kask kullanıyor olsaydım.Geçen hafta decathlon dan kask,eldiven,tayt,şort siparişi verecektim ama o kargoyu kim bekliyecek diye üşenmiştim(Keşke decalthon Denizli'de de olsa.).Keşke sadece kaskım bile olsaydı.Sonra karar değiştirip bisiklet alırken nasip bisikletten bakmayı karar vermiştim.İşte"KEŞKE"demeseydim.Nasıl olsa evin yakınlarında biniyorum diye kask almayı üşenmiştim.

Geri