KUTAY67
Daimi Üye
- Tepki
- 235
- İsim
- Independent
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Ghost
- Bisiklet türü
- Diğer

güzergah burası, aslında hedef balıkesirdi. Fakat yolda sağanak yağmura yakalandım 2 defa, ve sol kolumda daha önce yaşamadıgım bir ağrı, yol boyu rüzgar solumdan esti genellikle bu yüzden oldu sanırım.
bayramda yollar dolu olacagından 21.09.2015 te yola koyuldum akşam üstü, yapacagım ilk uzun yol, biraz heyecan ve endişe var içimde, tek başına olmanın verdiği heyecan ayrı bi durum zaten...
yanıma dönüş biletimi dahi alıyorum, malum bayram önümüz, birde otobüscülerin bisikleti almam muhabbetinden endişeliyim, gerçi haklarımı biliyorum hani sıkıntı yok.masadaki kettle tura dahi değil
Bu treelock aydınlatma gercekten güzelmiş, yola gece cıktım 09.10 gibi, çoban köpekleriyle dolu bir yol.2 petrol ofislerinde çay molaı verdim sağ olsunlar çay ikram ettiler ve soru yağmuru başladı Havanın serin olacağını tahmin edememiştim, rüzgarlıgımı almışım iyiki,
Denizli- buldan dan gecerken sağım solum üzüm bağları ile dolu, çektim kenara gecenin bir vakti aldım koca salkım üzümü, hem enerji verdi, hemde o kadar tatlıydıki içim ısındı.2 salkım üzümden sonra yollara koyuldum tekrar.
yollar ıssız ve bi o kadar boş, ama pedallamak paha biçilemez...36920 dosyayı görüntülebu köyden geçerken Fenerbahçe geldi aklıma, İstanbul çok hojdur ama benana ya ben memur değilim...
Manisa il sınırına girmiş bulunmaktayım.
Biraz yoruldum, gördüğüm ilk otele giriyorum, hemen yanında pavyon varmış sonradan öğrendim, duj aldım yattım 
Sabah 06.45 te yola koyuluyorum... hava serin ve onumde bilmediğim bir yol.....

Alkol kullanan biri değilim ama yıllarca vitrinde gördüğüm kavaklıdere şarapları bu civarda üretiliyor, yada bağları burada, hayatımda bu kadar üzüm bağı göreceğimi tahmin etmemiştim. Ne demişler çok gezen bilir 
merak ettiğim şu gölmarmara, gittim gördüm ve ilk kazamıda yapmış oldum, yol 2 şerit ve tırlarla dolu bir yol, hatta turdan sonra düşündümde tırın altında bile kalabilirdim....

Uzun bi km den sonra arka lastık patladı, hemen işe koyuluyorum, veklemek turda baskı ve stres yapıyor, ama psikolojik olarak hazır olmak gerekiyor ve her an olabilecek durumlar için 2. 3. plan şart.

6.28 saattir yollardayım. ortalama 21 km ile yol almışım.. gidondaki titreşim biraz zorlasada pes etmedim.
yollarda kacabileceğim güvenlik şeridi yok malesef..
halüsinasyon görmye başladım

Salihli-Gölmarmara arasında karpuz tarlasına giriyorum, hasat toplanmış geride küçük fakat bi o kadar tatlı karpuzlar, 3-4 taneyi mideye indiriyorum

Cografya dersinden hatırladım burayı, sınavda çıkmıştı.

Yolda tam hızımı aldım ki bu ağır abiyi gördüm karşıdan karşıya geçiyordu, durdum döndüm gittiği yöne doğru yolun karşısına geçirdim, peşindende kamyonlar geçti zaten...
Gölmarmaraya ulaştım sonunda, berbat bir yol ve kırmızı biber tarlaları.
Mıcır taşlar hıza imkan vermiyor, tehlikeye acık ama yolumuza devam ediyoruz

Yollar vızır vızır ve tehlikeli olmaya başlamıstıkı, 2 km ileride düştüm, güşük bankette tekerlegi kacırdım yanımdan 3 tır ve 2 arac gectı, moralim bozuldu ama kalktım ve yoluma devam etmem gerektıgını düşündüm. düşme pozisyonumu işi ayarladıgım için dizlerim çizildi biraz, şükür daha kötüsüde olabilirdi.

sol kolumun ağrısı dayanılcak gibi değildi artık, peş peşe yağan sağanak ta etkılı oldu,
bundan sonra yol nasıl bilmiyordum ama bayram için otobuse binip bursaya Akrabağlarımın yanına gitmem gerekiyordu, zamanım kısıtlıydı, sadece zaman!!! şu an bu yazılarımı iş yerimden yazıyorum siz bayramda ailelerinizleyken ben çalışıyor olacağım