Hocam, Denizli-Salihli arasındaki yola bir defa girdim. Duble yol diye hatırlıyorum ama tam anlamıyla bitmiş değil çalışmalar devam ediyor ve yol kötü. Lakin Salihliye gelince İzmir-Ankara E-96 kara yoluna çıktığınız için 10 numara 5 yıldız bir yol ile karşılaşacaksınız. Ama direk Salihliye girince gölmarmara yolunda dalmayın. Çünkü gölmarmara yolu oldukça sıkıntılı. Sabahın erken saatleri hariç yol genelde kamyon yolu olduğundan sık sık kamyonlar geçiyor. Bunun yerine. Salihli üzerinden Ahmetliye doğru yol alın. Bu yol da hem hızlı gidersiniz hem de çok rahat gidersiniz. Ahmetliye varmadan 1 km öncede yolun sağ tarafında Dibekdere köyü yolu kalmakta. Bu yola saptığınızda sessiz sakin bir köy yolu üzerinden gölmarmaraya varabilirsiniz. Sonuçta aynı yolu gideceksiniz ama nasıl desem. Gitmişken rahat gidin. Gölmarmara'dan sonra Akhisar 27 km uzaklıkta. Ve tek şerit yol. İki araba (kamyon demiyorum) yola zor sığıyor. Bunu göze almanız gerek. Kamyon yahut araba geldiğinde yoldan çıktın geçmesini bekleyin. Ben Salihli'den akhisara tura çıkmıştım. Lakin 40. KM'sinde zincirim kopmuştu. Gölmarmara'da iptal etmek zorunda kalmıştım. Facebook'a 8-9 tane fotoğraf yüklemiştim bu tura dair. Fotoğraflara bakıp yolları coğrafyayı inceleyebilirsiniz. Lakin o tur'da demin dediğim Ahmetli yoluna sapmadıydım. Klasik Salihli-Gölmarmara yoluna girmiştim. Daha sonra Ahmetli yolunu keşfettim ve şimdi size öneriyorum. Bu arada buyrun fotoğraflar;
(link)