Çağdaş78
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.492
- İsim
- Çağdaş
Geçen yaz her gün bisikletle denize gittim. Geri dönmeden önce plajda duş vs. varsa duş alıp mayo vs. ne varsa değiştirip öyle bisiklete binin yoksa bisikletiniz paslanır, seleniz zaten ıslak bindiyseniz tuz olur. Keyifli sürüşler...Denize gireceğim, Fakat denize bisikletle girmek çok istiyorum. Yorumlarınızı okudum herkes çok bilgili teşekkür ederim ama bi sorum olucak ben bisikletle denize girsem sonra bisikletimi oto yıkamada köpüklü su ile yıkayıp temizlesem bi sorun olur mu sizde
Ben de siz yazınca fark ettimBen bi şey mi kaçırıyorum, yoksa gerçekten denize bisikletle mi gireceksiniz? Eğer öyleyse, neden böyle bi şey yapıyorsunuz sormamın sakıncası olur mu?
Denize gireceğim, Fakat denize bisikletle girmek çok istiyorum. Yorumlarınızı okudum herkes çok bilgili teşekkür ederim ama bi sorum olucak ben bisikletle denize girsem sonra bisikletimi oto yıkamada köpüklü su ile yıkayıp temizlesem bi sorun olur mu sizde
Hayat fani, anlık zevkleri ertelmemek lazımMigrostan geçen aldığım bir bisiklet var. Hemen deneyeceğim
Ya da boşver, direkt benimkiyle...
306250 dosyayı görüntüle