Scudo Sports

Deneme Videosu

Raven_35

Forum Bağımlısı
Tepki
1.869
Bu video şimdilik bu bölümü haketmiyor ama deneme çekimidir.Çok hareketli değil ama en azında yarış çizgisini çalışmak isteyen arkadaşlara örnek video olur.Daha sonra bunun iki katı hızda inişlerle karşınızda olacağım.Üstelik yol bisikleti inişleri de olacaktır.İyi seyirler.

Hava çok rüzgarlı olduğundan(fırtına diyebiliriz) rüzgar sesi rahatsız ediciydi bende sessiz yaptım.

Bu arada video 1080p'dir.

Scudo
@ozan erdem

Şimdilik ilk çekimim.İleri ki videolar daha güzel hazırlanmış ve görüntü kalitesi daha da iyileştirilmiş(1440p rendering) olarak gelecek.Bu youtube'dan izlediğiniz GoPro tanıtım videoları gibi olacak.

abi müzik zaten koyacaksınız söylemişsiniz, öte yandan kamerayı bisikletin üzerine ön tekeri ve kadroyu alacak şekilde yerleştirirseniz daha hızlı bir görüntü yakalarsınız gibi geliyor bana, birde biraz daha tehlikeye girip trafikte birşeyler çekmek güzel olabilir benimde birkaç denemem oldu ama güzel birşey yakalayamadım henüz yakaladığımda bende paylaşacağım

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
sonlara doğru bayağı karanlık olmuş :)

• Beğen
@cparlakgul

@Osman D.

Hava kararırken çekim yaptım.Doğal olarak karanlıkta hızım düşük.

Trafikte de çekimimiz var yol bisikletleri ile kurye sitil.Gidondan çekim olduğundan İzmir'in yolları sağolsun, sarsıntılı çıktı.En temiz görüntüyü kasktan çekim veriyor.Bu videoyu da kasktan çekim.

Gögüs ve gidondan sarsıntılı oluyor.Makineye de yazık.

çok iyi olmuş şu 5d sinemalardaki gibi

• Beğen
Sertaç abi benim aklımda Radar inişini videoya almak var uzun bi süredir. Hep beraber oraya çıktığımız bi zamana denk getirip 2-3 tane GoPro ayarlamaya çalışıcam. Çok kameralı güzel bi klip çıkarırız umarım

• Beğen
sertaç parkur çok güzel ama yol için biraz risk taşıyor gibi geldi bilirim sen adrenalini bizden fazla seversin ama yinede şimdiden söyleyim dikkatli ol takipteyiz :D

• Beğen
@Berk Mercancı

Çok güzel olur.Bende kamerayı getiririm.Ne kadar çok açıdan çekim o kadar güzel kareler çıkar.Ben Pazar günü İzmir'e gelebilirim.Bu hafta halledelim çekim işini.Özledim İzmir'i.Görüşelim geldiğimde.

@ReşitÇağırgan

Teşekkür ederim dostum.Bu parkurda yol bisikleti sürmek pek zevkli olmayacaktır.Yol bisikleti çekimlerim asfaltta olacaktır ama bol virajlı dağ yollarında.Radar inişi de dahil.Bir gün pedallayalım o tarafa doğru.Kaliteli beton asfalt,iyi bir eğim,uzun iniş ve bol virajlar :).İzmir'e gelebilirim Pazar günü, görüşelim.

@melih20

Tabii ki.Denizli'ye gelirseniz hem misafirim olursunuz hem de iniş yaparız beraber.

Aaa daha önceden haberim olsaydı keşke abi kameraları ayarlardım. Başka sefere geleceğin zaman 1 hafta öncesinden haber verirsen ayarlarım o zaman çekeriz

ben denizliliyim zaten ama aydında okuyorum yazları yine denizlideyim geldiğimde tanışırız hem bikaç rota öğrenmiş olurum

kamerayı kaska nası monteledin onu merak ettim gopro deyil de mi?

@alirauf

Kamerayı kaska özel bir ekipmanla monteledim.Makine Canon IXUS.

Geri