Scudo Sports

Demir pıtırak vadisi...

@sgtalper

Aslında ben senin dikkatini ölçmeye çalıştım. Kalfalık sorundu bu senin.. Ama bakıyorum Murat şefimden kopye çekiyorsun.. Olmaz.. Müşterilerin yanında bişey söylemiycem.. sonra konuşuruz.. :cool:

Scudo
@imhoteb

Bizim gezilerin arkasının tükeneceğini zannetmem... Çünkü bu iş bizde bir hastalık boyutunda..

Sizleri de aramızda görmek dileğiyle, saygılar. Ereğliye selamlar.

Mükemmel kareler...İlk resime hayran kaldim...Fikir,bakis açisi,fotograf kalitesi hersey mülemmel.Iron_manler süper...Sizin resimleriniz tecrübe ve dostlugunuzun herkesce örnek alinmasi gerektigini düsünüyorum.Aslinda örnek alindigindan da eminim.;)
Saygi ve selamlar...Yeni tur ve resimlerinizi bekliyorum paylasiminiz için tesekkürler...

@xcangel

Güzel yorumunuz için teşekkürler.
İzmir'e selamlar.

Anlaşılan bol patlaklı bir gezi olmuş keşke de tubeless olsaydı hepinizde daha güzel gezerdiniz.

yok usta ben de murat abinin dikkatine bakmıştım da kem küm öhö:cool:

@PRO|Bisiklet
tubeless kullananımız da vardı , patlak önleme şeridi kullananımız da vardı, slime kullananımız da vardı, sadece hava kullananımızda vardı..
ama sözkonusu olan demir pıtıraklardı... bu dikenler traktör tekerini yemiş.. garibim tubeless napsın.. o da mecburen içlastikli sisteme geri dönüş yaptı..

öneriniz için yine de tşk. ler.

@sgtalper
O zaman başka.. Murat Şefin dikkati de olmasa halin harap.. :)

@edi55

Amin, bizden de mikrobunu ırak eylemesin.. :)

Mesut Bey, patlağı bol ama güzel bir gezi olmuş... Bu kadar patlak onarımından sonra sanırım, "en hızlı patlak onarımı yarışması" yapılacak olsa birinci iron'lardan çıkar...;)
Bu arada, Mustafa Bey'i de iron'lara katmışsınız bakıyorum... Selamlar!.. :)

mesut abi gerçekten çok güzel bi gezi olmuş yine.o geziyi sizinle beraber sonlandırmak isterdim ama bisiklet el vermedi.başka bi sefere inş.kendinize ii bakın.yolunuz açık ve dikensiz olsun...

@zürey

Zürey sen en doğru ve en güzel olanı yaptın. İnşallah bundan sonraki gezilerde bize daha uzun süre eşlik edeceksin.. Daha ilerde ise gezileri birlikte tamamlıyacağız.. Adaptasyon süresi olması gayet normal..
İlgin için ben de sana çok teşekkür ederim. Selam ve sevgiler.

Mesut abi anlatım ve paylaşım için emeğine sağlık..Iron'ları izlemeye devam

@puppetmaster

Ramazanda biraz yavaşladık ama, izleyenlerimizi çok bekletmeyeceğiz inşallah.:)
Teşekkürler.

Bir arkadaş teşekkür göndermiş 1. mesaja ve ufaktan hortlatmış bu topiği. Ben de kendimi tutamadım iki kelime edeyim dedim.

Ne yerler gezmiş, ne tozlar yutmuşuz bee....

Dönüp aynı eziyeti bir daha çekermiyiz bilmiyorum. Ama vaktiyle çok tatlıydı o yollar. :)

İyi ki de hortlamış bu konu, harika fotolar var, daha önce nasıl da görmedim :(
Ben köyde öğrenciyken, önlüğümüze, çoraplarımıza falan yapışırdı bu pıtıraklardan. Tam bir illettir. Ayrıca o sarışın keçilere bayıldım :)

bende çok sevindim doğrusu hortlamasına.. anlatımınıza ressimlerinize ve ayaklarınıza sağlık diyorum. çok güzel yerler ve kareler resmen imrendim.. ve makinanınız güzelliği resimlere bir ayrı güzellik katmış..

Geri