Scudo Sports

deltanın sayesinde

yusuf bekar

Forum Bağımlısı
Tepki
256
slm ulaş abi beni tanımazsın ama ben seni tanıyorum ben samsundan gelmiştim ön arka lastik ve epoch karbon gidon almıştım ama çoğunlukla tüm alışverişlerimi ankarada levent ünaldan yaptım oda sağolsun çok iyi malzemeler yolladı şuan daha alıcağım parçalar var sence kaç kilo yapabilirim bu bisikleti
bisiklet full xt olacak yardımlarını bekliyorum çbc çarşamba bisiklet clup

Scudo
Selam,

Zor soru :) Sadece XT bunu belirlemez. Bir çok etken var ağırlıkta. Kadro maşa jantlar lastikler vs. Bunlar önemli. Full Xt malzemeli bir bisikletin ortalama ağırlığı tabi diğer donanımda buna uygunsa 10-13 kg arasında değişir. Tamamı iyi malzemelerden olursa en az 10 kg a kadar iner. Belki biraz daha altına

şu an elimde olanlar

geotech team kadro
ön arka shımano jant takımı 36 delik
epoch karbon gidon
abr boyun aliminyum
deore xt aynakol
deore xt hidrolik fren vites takımı ön arka
ön arka dış latik hutchinson

alınacak malzemeler
deore xt arka vites
deore xt ön vites
deore xt ruble
karbon markası belirsiz sele
xyzzy sele borusu karbon
rocx shox amortisör
bisiklet forması kask
karbon furç takımı

Evet malzemeler güzel bu yüzden 10 kg da zorlayabilirsin.

teşekkür ederim ama şu amortisör kafamı çok karıştırıyo 2009 modeller daha gelmemiş levent abi öle dedi aklımda sid team var ama bana 1.500g kilo yada 1.600g arası siyah reng havalı hidrolik 600 ile 750 arası fiyatında bişe arıyorum marka olarak rocx shox istiyorum

ulaş abi delta bisiklet sitesinde abr boyun var biri alimünyum 117gr karbon olanı ise 130gr bunda bi yanlışlık yokmu carbonun daha hafif olması gerkiyo ama alimünyum daha hafif neden acaba

yusuf bi yanlışlık yok karbon olan daha ağır... ama daha sağlam...

ya alimünyum olanıda sağlam bende ondan var gayet memnunum sadece ağırlık farkı var başka bişe yok

Geri