(link) bu bisikletin özelliklerine baktım da %100 karbon yazıyor acaba diğer bisikletler karbon alüminyum karışım mı yapıyorlar pahalı olma sebebi de %100 karbon olup DURA-ACE setli olması mı
Kısaca şöyle anlatayım ;
AeroLight önemli bir özelliktir, hafif karbon dan üretilen aero bisiklet ;diger karbon bisikletlerden birazdaha hafif karbon ve özel örümle üretilmiştir , DuraAce Di2 11 sistem zaten son nokta buda fiyata etkendir tabikide
Ultegralı olanını yakından inceledim. Müthiş bir tasarımı var kadro olarak.
Ama fiyatında sıkıntı var. Almayı düşündüm Ultegra di2 olanını. Ancak meğerse di2 değilmiş normal ultegra imiş. İnternette yanlış yazılmış.
28.000 lira olan model di2 yazarken bu sefer di2 için fiyat 31 liraya çıktı. Aradan 2-3 hafta geçti ve halen di2 yazıyor bisiklet özellikleri kısmında.
Link de burada,
(link)
Bu durumda Cannondale Supersix almak çok daha mantıklı. Hem Sram Red hem de 12 bin lira daha ucuz
@m.klcts evet pahalı. Ama işte delilik. Onlardan aldığım bisikleti geri verecektim, bir de taksit falan olacaktı, düşünüyordum. Bir de orada di2 değil denilince zaten çok arada kalmıştım vazgeçtim.
Gelecek dönemde bu fiyatların daha düşeceğine inanıyorum. Şu an yeni geldiler ve öncelikle en üst gelir grubunun alımı hedefleniyor.
Her zaman bir ürün ilk çıktığında pahalı olur.
Yoksa benim için de pahalı (yanlış anlaşılmasın). Sonuçta bir öğretmenim ve gelirim belli.
Ama işte insan görünce mağaza ile de muhabbeti olunca bir düşünüyor alır mıyım, fiyat ne olur falan diye.