Scudo Sports

deltabisiklet.com da fiyatlar güncellenmiyor mu?

Semiral Öztürk

Aktif Üye
Tepki
64
Pazartesi günü sirkecideki delta mağazasına delta bisikletin sitesinde daha önce beğenip fiyatı da uygun olduğu için TACX LASTİK LEVYESİ 3 LÜ T4600 almaya gittim. fiyatının 20 TL olduğunu söyledi. sitede 7.50 TL olduğunu söyledim. arkadaşta fiyatların sitede güncellenmemiş olabileceğini söyledi. artık delta bisikletin sitesindeki fiyatların yanıltıcı olacağını düşünmeye başladım. şimdi alacağımız her ürün için önceden telefon mu etmemiz gerekecek.
daha sonra başka bir mağazadan iyi veya kötü 3 tane metal levyeyi 3 tl ye aldım.

Scudo
@Semiral ÖZTÜRK

Sirkeci mağazasına bende daha yenı gıttım

ben oradaki çalışan hakkında kötü bir yorumum olamaz. arkadaşında haberi yoktu. ürünün üzerinde fiyat etiketi vardı. burada arkadaşa kötü bir niyet yükleyemem. haksızlık olur. dediğim gibi sitede fiyatlar güncellenmemiş olabilir dedi. burada sorumluluk siteyi düzenleyenlerde.

malesef bu sorun her sene dolar ve euronun arttığı dönemlerde ve sezon bitiminde çok sık karşılaştığımız bir durum.

Değerli Arkadaşlar,

www.deltabisiklet.com sitesinde yazan fiyatlar güncel fiyatlardır ve bütün mağazalarımızda geçerlidir. Muhtemelen fiyatlama yapılırken bir yanlışlık olmuştur. Gereken düzenleme yapılacaktır.

Bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederiz.

Geri