Scudo Sports

Delta zincir korumalığı ve paça bandı

Tunahan_06

Daimi Üye
Tepki
272
Bisiklet
Salcano
Kadroyu zincirin darbelerinden koruyan bez gibi maddeden elinizde bulunuyor mu,Bir de üzerinde deltabisiklet yazan beyaz reflektörlü paça bantlarından arıyorum,İnternet sitenizde göremedim de.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
öm attım ama buradan da yazayım. bu urunlerden sıtenızde goremedım varmı satışta olan ıkısınden de lazım ama oncelık kadro korumalığı

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Hangi ürünü ücretsiz almamız mümkün? Kadro korumalığını mı yoksa paça bandını mı?Ayrıca Sirkeci'de ki mağazada var mı acaba?

Her iki ürünü de ücretsiz alabiliyorsunuz

Her şubede oluyor ama siz yine de telefonla sorun.

edirnede kadro korumalığı da sanırım yüksek bi fiyata satılıyormuş şuan kalmamış ama

delt bisiklete bu konuda ''TEŞEKKÜR''ü bir borç bilirim. duyduğum kadarıyla bu zinçir koruması ve paça bandını garip fiyatlara satan bisiklet firmaları var, hemde büyüklerden.

delta kızıltoprak şubesine ne zaman lazım olsa gider isterim, fiyat sorduğumda ''ne parası be abi'' cevabını alırım...

TEŞEKKÜRLER DELTA...

• Beğen
Tepkiler: cannameli ve Delta
Ben zincir kadro korumalığını el emeği göz nuru kendim yaptım :) Eğer sizde meraklıysanız kendiniz yapmayı deneyin gayet güzel de oluyor.

Paça bandı için bikeandoutdoor benden 5tl aldı. Delta bisikleti tebrik ediyorum.

bu konuda bende 5 lira vererek paça bandı sahibi olanlardanım içimde uhde kalmıştı iki satır yazayım. hem adamların reklamını yapıyoruz üstümüzde çünkü benim aldığımda kocaman site reklamı var hemde üstüne para veriyoruz.Delta bisikleti kutluyorum bu promosyonundan dolayı.

bende izmirdeki bisikletcilere sorduma ama 10tl dediler paca bantı için acaba istanbul yad farklı bi yerlerden alıp gonderecek olanlar var mı ozelden iletişime gecelim

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
@Aykut Subaşı

Kalmamıştı dün yine yolladık. Şuanda bütün şubelerde mevcut gidip alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Aykut Subaşı
izmirden alamıyoruz nasıl temin edecegiz acaba zincir korumalogına verdik bi dunya para bari paca bandına vermeyelim 10tl isteyenler var

Geri