Scudo Sports

Delta Perşembe Turları Çarşamba'ya alındı

Fatih abi şöyle yapabiliriz ozaman. 20.30da buluşuruz. Fenerbahçe'ye pedallarız sonra yine Caddebostan'a geliriz. Geldiğimizde saat 21.00 olur. Mehmet ile Ayfer de bize katılır. Hem biz soğumamış oluruz hem onlar da katılmış olurlar. Ne kadar fazla bisiklet okadar eğlence okadar malzeme okadar paylaşım:)

Scudo
yahu caddebostandan fenerbahce gidis donus yarim saat mi suruyo sizde :D yuruseniz bari :p :D :D

@sagnol

Hayır sagnol güzergahımız farklı:) biz daha seri hareket ediyoruz;) daha fazla km yapıııoruss:p tabiiii bunun üzerineee yakıtı ihmal etmiyoruzz:D

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

arkadaşlar 10 sene önce bisikletimle, beşiktaş-üskürar motorları ve kadıköy-beşiktaş vapurları ile karşıya geçerdim,şimdi vapurları ido işletiyor motorlardada turnikeler var bu araçları hala kullanabiliyormuyuz eğer bir sorun yoksa ekipmanlarımı tamamladığımda anadolu tarafındaki turlarınıza katılmak istiyorum (tabi avrupadakilerede katılmak istiyorum ama karşıdaki bisiklet yolu çok güzel:))

@başarist

vapurlarda bisiklet için geçiş kapıları var ve ücret alınmıyor,motorlar 1 kişilik ücret alıyor bisiklete,turlarımız da çarşamba günleri, buyrun bekleriz...

• Beğen
Tepkiler: başarist
davetiniz için teşekkür ederim, yakında hazırlıklarımı tamamlayıp turlarınıza katılacağım. şu an işe bisikletle gidiyorum (beşiktaş-etiler), iş çıkışıda sahilde tur atıp kondisyonumu ve kontrolümü arttırmaya çalışıyorum, 10 sene ara az değil :) kask ve uygun kıyafetlerimi edindiğimde görüşmek üzere.

Ah Bİr Bİsİkletİmİ Alsamda Bende Katilabİlsem Çok İsterİm Gelmeyİ

Geri