Scudo Sports

Delta Mtb Team

Takım çok güzel Böyle bir atılım ve Dağ bisikleti sporuna destek verdiğiniz için Sizi tebrik ediyorum:) ama bir sorum olucak; Takımda neden hiç junior sporcu yok?

Scudo
@betmo

bu konu benim de dikkatimi çekti.

yeni takımınız hayırlı olsun başarılar dilerim

hayırlı olsun başarılar dilerim

Temennileriniz ve yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
Sorulara cevap vermek gerekirse; Takımımızda ileride büyümeler hedefliyoruz. Kapalı sezonda yarışmacı bulmak ve iletişime geçmek kolay olmuyor, Junior 1-2 sporcu ile görüştüm ama hep şu ÖSS illeti yüzünden bu arkadaşların basireti bağlanmış.Ama sezon içinde gelişmeler olabilir.

Delta harekatı diye buna derim ben spora ve sporcuya destek.Hayırlı uğurlu olsun herkeze başarılar diliyoruz

Tüm sporcular adına çok sevindim.
Hayırlı ve uğurlu olsun.
Camiamıza bir takım daha katıldı.:cool:

Scott Türkiye Mtb Team
Takım Kaptanı
BORA TİRKİ

gercekten sevindirici bir haber başarılar sizinle olsun mtb takımları coğalıyor darısı tüm sporcuların başına

Hayırlı Olsun..Butun takım elemanlarına başarılar dilerim :)

HAyırlı olsun.Türkiyede bisiklet takımı konusunda gerçektende bir patlama yaşanıyor gibi.Takımdaki sporclara ilk yarışları olan Adana yarışında başarılar diliyorum...

Arkadaşlar hepiniz sağolun..

Elimizden geleni yapıyoruz ve daha iyisini yapacağız. Tek tek hepinize teşekkür ederiz...

saygılarımızla

Hayırlı olsun takımınız umarım çok güzel başarılara imza atarsınız takım olarak...

Camiamız için inanılmaz güzel bir haber yaşattınız bizlere.Yarış arenasında(Adana) siz güzel insanları takım olarak görmek inanılmaz güzel bir duyguydu.Takımlarımızın arasına hergün yeni birileri ekelniyor çoşkusu verdi.
Yüreğim ve sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

Pırıl pırıl,dinamik bir takım kurmuşsunuz,sonsuz başarılar diliyorum...

Harika bir girişim.Yarışlardan uzağız ama işin içinde bisiklet olunca gönüller hep bir :D Tebrik ediyorum, umarım bol dereceli günler yakındır, başarılar...

sevindirici bir haber başarılar diliyorum.

kankilerrr.. yakışıırr;) :) anladın sen???

Geri