Scudo Sports

Delta mtb race gold tour 2012 yarışları izmir / ankara / istanbul

Scudo
Bir sürü fotoğraaf çekildi ama kimse yüklemedi. Çeken ark varsa burada paylaşabilr mi?

• Beğen
Tepkiler: fatih_43
Elite man kategorisi için parkurun ilk açıklamasında 4 tur yazılmış ama sonuçlarda 10 tur yazıyor. Etap mı kısaltıldı yoksa yanlış yazım mı var acaba?

Yağmur sebebiyle parkur kısaltılıp tur sayısı artırıldı

Sevgili Delta Bisiklet yetkilileri,Bu seneki Delta İstanbul yarışına katılma tarihini geçirmiş bulunmaktayım.Geçen seneki Delta trıatlon yarışına katılmıştım.Geçtiğimiş kış yapılan Kaçkar MTB yarışlarının üçünede katılıp 40+ da genel klasmanda 4.olmuştum.Delta bisikletin bu seneki İstanbul MTB yarışınada Avrupa Yakası Pedal Grubu formamla katılmak istiyorum.40+ da yarışmak istediğim bu yarışa kaydımın yapılmasını rica ederim.Benim gibi artık yaşı ilerlemiş bir abinize kırmayacağınızı ümit ediyorum.

SEVGİLER.

Gökhan Özkorkmaz
Avrupa Yakası Pedal Grubu

0533 737 55 01

Sevgili Delta Bisiklet yetkilileri,Bu seneki Delta İstanbul yarışına katılma tarihini geçirmiş bulunmaktayım.Geçen seneki Delta trıatlon yarışına katılmıştım.Geçtiğimiş kış yapılan Kaçkar MTB yarışlarının üçünede katılıp 40+ da genel klasmanda 4.olmuştum.Delta bisikletin bu seneki İstanbul MTB yarışınada Avrupa Yakası Pedal Grubu formamla katılmak istiyorum.40+ da yarışmak istediğim bu yarışa kaydımın yapılmasını rica ederim.Benim gibi artık yaşı ilerlemiş bir abinize kırmayacağınızı ümit ediyorum.

SEVGİLER.
Gökhan Özkorkmaz
Avrupa Yakası Bisiklet Grubu
0533 737 55 01

26 ağustos İstanbul yarışı için kontenjan var mı hala, kaydı internet üzerinden yapıyorduk galiba ama bi link bulamadım, teşekkürler.

Ben aradım konuyla ilgili mail göndermemi söylediler. Ön kayıt yapabileceğimiz linke nasıl ulaşabiliriz ?

Yarışa sayılı günler kalmış ve konuyla ilgilenen bir tane yetkili yok...

26 AĞUSTOS İSTANBUL FİNAL YARIŞI

Merhaba Değerli Delta Bisiklet Dostları,

Delta MTB Race Gold Tour 2012 yarışlarının 3.Ayağı ve Finali 26 Ağustos 2012 Pazar günü İstanbul Hekimbaşı Kent Ormanı İzci Kampı'nda yapılacaktır. Yarışa katılmak isteyen arkadaşlar lütfen acil olarak 0 216 450 66 30 nolu telefondan veya destek@deltabisiklet.com adresinden Gürkan Şentürk ile irtibata geçerek rezervasyon yaptırsın. Daha önceden yarış kaydı yaptırmış olan arkadaşların yeniden kayıt yaptırmasına gerek yoktur. 18 Yaş altı sporcuların mutlaka veli izin belgesi getirmesi gerekiyor. Daha önceden veli izin belgesi getiren arkadaşların yeniden bu belgeyi vermesine gerek yoktur.

Yarışla ilgili güncel bilgileri www.bisikletforum.com ve (link) adresinden takip edebilirsiniz.

Delta' nin kendi sayfasindan!!:):)

• Beğen
Tepkiler: fatih gul
Fotoğraf hiç yok mu fotoğrafları bekliyoruz:)

Geri