Scudo Sports

Delta MTB Race Gold Tour 2012 Planı

Delta MTB Race Gold Tour 2012 Yarışları Anketi

• Toplam katılım
    257
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Eğer imkan var ise 3 ayrı şehirde yapılması daha eğlenceli olur kanımca.. Büyük ödüller için yarışan arkadaşlar için 3 şehirde de özel bir organizasyon yapılarak yarışlara devamlılığı sağlanır. her parkur için büyük ödüllerden ayrı ödüller belirlenirse hem parkura gelen kişi sayısı artar hemde verdiğiniz emek daha kapsamlı olabilir. Örnek verecek olursak. yarışma gruplarından 20 şer kişinin her 3 parkura adlarını yazdırmaları ve bunlara konak yemek ulaşım gibi konularda yardım etmeniz yarışmacılar için iyi olacaktır. Atıyorum 100 kişi oldu ana yarışçı sayısı.istanbul ankara ve izmir e göre örnek verecek olursak..her parkura ödül koyabilirseniz hem ana yarışçılar farklı yarışçılardan dolayı ayrı motive olur hemde bölgenin yarışçıları kendi aralarında yarışmış olur.büyük yarışmacıların puanlaması vs ayrı olur onları kendi aralarında değerlendirirsiniz. bölgedeki yarışçılarada ayrı ödüller veririsiniz.son ayak istanbul olur ondada bi güzel büyük ödülleri dağıtırsınız. çok uğraşlı olsada,bunu yapacak yetki ve durumunuz olabilir..Maksat bisiklet kazansın..;)

Scudo
nedir bunlar ya
başka konularda yoklar
ve tıklandıklarında profilleri görülmüyor
(link)

@Bora TİRKİ
Ben istanbul harici katılmıyorum bilginize. Anket neden yapıldı ozman şehir dışında olacaksa.halen İSTANBUL Diyorum

%35e (82 kişi)
%55 son oran (102 kişi)
fark çok değil

merak ediyorum
Ankara ve İzmirden istanbula gelecek var mı?

eğer katılım olursa hoş olur
izmir ve ankara katılımı acaba nasıl olur

hatırlarsanız
deltanın bu seneki 3. yarışında katılım az olmuştu

yine de deltanın kararına saygılı olmak lazım
arada fark çok yok çünki
oy verenleri katılacak olarak saymak lazım zira

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
Ulaş Abi Yarış Takvimine Bakarsak çok Yoğun Kış Dönemi BOŞLUKLARA BAKARSAK 1.YARIŞ 25.12.2011 2.YARIŞ 19.02.2012 3.YARIŞ 18.03.2012 TARİHLERİ DİYE BİR ÖNERİ SUNUYORUM VE 3 YARIŞINDA İSTANBUL ÜMRANİYE İZCİ KAMPINDA OLMASINI DİLİYORUM GEÇEN SENE ORGANİZASYON VE KATILIM SÜPERDİ YARIŞLAR FARKLI İLLERDE OLURSA KATILIMIN FAZLA OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER DELTA

geçen sene istanbul ümraniye izci kampı mükemmeldi ya değişiklik olmasını istiyorsanız F.Aydın adlı arkadaşımızın dediğini gibi istanbul içi ama arnavutköy ve polonezköydede yarışlar yapılabilir... izmir çok uzak... katılanların çoğuda istanbul ve çevresinden değil mi zaten?

• Beğen
Tepkiler: yetkin palgın
Yarış planı belli oldu mu?

Bence de kis-bahar-yaz seklinde mevsimlere gore yapmak daha eglenceli ve beklenilesi bir yaris takvimi olusturur. Ama sehir olarak bence biraz daha mevsimlerle ozdeslesen sehirler olabilir. Mesela kis icin eskisehir ankara bursa gibi sert kis iklimi olan (bursa uludagdan dolayi) yaz icin izmir antalya gibi bunaltici sicaklari olan sehirler gibi. Bu sekilde olursa yaris tarihlerinin mevsimlere gore belirlenmesinin de anlami daha fazla olur bence. Ama tabi organizasyon olarak daha zor olabilir.

Not: dogu illerini ozellikle yazmadim. Malum dogu illerimizde ulasim, konaklama, tanitim vs. gibi organizasyon icin sart olan ihtiyaclarin karsilanmasinda problem olabilir diye.

Yarış tarihi artık belli olsa çok çok iyi olacak. Ona göre planımızı programımızı yapalım.

Birde tüm yarışlar İstanbulda olacaksa özellikle şehir dışından gelecekler için tarihin biran önce netleşmesi önemli...

Bu arada sizlerinde bilgisi dahilindedir mutlaka fakat hatırlatayım. Bu sene federasyon programı çok yoğun mayıs ayına kadar neredeyse her 2 haftada 1 yarış mevcut.

Ocak ayında (1-15-29 ) 3 adet yarış var.

Delta yarışları Federasyon yarışları ile çakıştırılmaz umarım...

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
19 şubat izmir, 15 nisan ankara, 1 temmuz istanbul, kesinleşti mi?
kesinleşmediyse, tarih ve yerler ne zamana kesinleşir?
bir de yarışın bu illerin neresinde yapılacağı ne zaman belli olur?

Anket yapmaktan yarış tarihi belirlenemedi herhalde herkesin okulu var işi var, Delta bu sene treni kaçırdı bence

Bu arada bu forumlarda eskiden tüm yarışların bilgisi olurken bu yıl Kaçkar yarışların bilgisini göremiyorum. Zaten topu topu amatörlere yönelik bir tane yarış onun da bilgisi yok. Forum yöneticimiz ne diyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: yetkin palgın
evet malesef kackar yarışlarını nedense bende göremedim ki tv den duyduk.adı üstünde bisiklet forum ise bizde üyeysek tv den değilde bisiklet haber ve yarışlarını 1 kanal olan bisiklet forumdan duymayı isteriz bu talihsiz olay için üzüldüm.

kaçkar bisikletin forumda kendi bölümü var, siz isteğinizi burdan yapacağınıza kaçkar bisiklet sayfasından yapabilirsiniz.
ayrıca yarış programı ordan daha önce duyurusu yapılmıştı. 2.yarışın sonuçlarını da 1-2 gün içinde yayınlarlar.

Bu dedikleriniz ne anlama geliyor acaba. Daha açık söyler misiniz?

Ayrıca bütün mesajları okumadığınız için tarihleri de görmemişsiniz.

Bilgileri bi araya getirmek ve başlığa bakan arkadaşların işini kolaylaştırmak için ufak bi toparlama yapmanın iyi olacağını düşündüm.

@ulas

@ulas

@ulas

yukardaki mesajlardan anladığım kadarıyla, üç il kesinleşmiş.

ankara'nın tarihi kesinleşmiş.
eymir-odtü, birbirine uzak ve farklı yerler diil zaten. bu kesinleşmemiş ama, biz kesinleşmiş gözüyle bakabiliriz.

izmir ve istanbul yarışlarının tarihleri hala muhtemel tarihler olarak görülüyor.
yalnız fed. yarışlarıyla çakışmayacaksa, izmir zaten 19 şubat'ta olmak zorunda. ona da kesinleşmiş gözüyle bakabiliriz sanırım. istanbul yarışının tarihi 2 ihtimalli olarak duruyor.

izmir yarışının nerede yapılacağı konusunda henüz bi bilgimiz yok.

(gözden kaçırdığım bi'şey varsa, kusura bakmayın :) )

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri