Scudo Sports

Delta MTB Race Gold Tour 2012 Planı

Delta MTB Race Gold Tour 2012 Yarışları Anketi

• Toplam katılım
    257
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Bora TİRKİ

Bora Selamlar,

Konaklama ve yol durumunu ayarlamaya çalışıyoruz. İllerdeki yarış şampiyonları zaten olacak. Diğer illerdeki katılımın daha fazla olması için elimizden geleni yapacağız. Tam net olmasa da her yarış için belki ödül koyabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: hız ve temucin90
Scudo
ulaşım ve konaklama konusu önemli, bir çoğumuz zaten otobüs vs ile yolculuk yapıyoruz eğer imkanlar dahilinde böyle bir olanak olursa çok iyi olur en azından daha cüzzi bir miktar vererek seyahet etmemiz gibi.

katılmayı çok arzuluyorum inşallah kaçırmayız istanbulda olması tercihtir.

19 şubat izmir, 15 nisan ankara, 1 temmuz istanbul...

bana uydu bile :)

(19 izmir'in benim için önemi ise gerçekten büyük olucak... ilk ciddi yarışım olucak da kendisi :) )

yarış puanlı olarak yapılsa daha iyi olur kanaatindeyim. :)

yol kategoriside eklenebilirdi :(

@sonEr´´

Yol yarışı kolay bir iş değil. Öyle park kapatmaya benzemez :)
En azından 70km'lik bir güzergahı 4-5 saat süreyle trafiğe tamamen kapatmak gerekir. Ki gidiş dönüş olursa bu.

• Beğen
Tepkiler: Emirhan Kılıç
Geçen yılki organizasyon gerçekten çok güzeldi.

Kış dönemi yarışlarının İstanbul'da olması katılım açısından doğru olur diye düşünüyorum.

Gönül ister ki 3 farklı yerde olsun. Daha renk katar. Fakat her türlü imkan sağlanması gerekir zor olur gibi geliyor. Kış dönemi olacağından İstanbul daha iyi olur gibi... .Ama nerede olursa olsun gelicem sanırım :)

bu tür organizasyonlar 3 büyük şehir yerine birazda diğer illerdede olsa daha güzel olmazmı.Böylece diğer illerdede bisiklete ilgi daha çok artar ;)

Merhaba değerli arkadaşlar birazdan sizlere çok önemli bir gelişmeyi aktaracağım. 1 saat içinde netleşecek olan bu önemli açıklamayı sizlerle paylaşacağım.

Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi Delta MTB Race Gold Tour 2012 yarışlarının 2.ayağını Ankara'da yapacağız.

Geçtiğimiz yıl Çağatay Avşar, Gölbaşı Çevreyolu'nda antreman yaparken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Değerli arkadaşımız Çağatay Avşar'ın halen katilleri bulunmadı. Başlatılan imza kampanyalarında da sesimizi istediğimiz gibi duyuramadık. Bir soluk olduk ama bir neticeye varamadık.

Delta Bisiklet olarak bu duruma sessiz kalmak istemiyoruz. Çağatay Avşar'ı unutmadığımızı göstermek için, ayrıca sesini duyurmaya çalışan arkadaşlarımıza sebep Ankaradaki 2.Etap yarışını ÇAĞATAY AVŞAR anısına yapmaya karar verdik.

15 Nisan 2012 Pazar günü Ankara'da yapılacak olan Delta Mtb Race Gold Tour yarışını Çağatay Avşar anısına yapacağımızı Delta Bisiklet olarak bilmenizi isteriz.

Bilgilerinize sunulur

çok anlamlı ve değerli bir karar...tebrik eder, kolaylıklar dilerim.

merhabalar
değişik illerde olması çok mantıklı böylece güzel rekabetlerde,EV SAHİBİ avantajları da ortadan kalkmış olur.
Ancak belirli yaş gruplarında KIŞ-BAHAR-YAZ gibi uzun bir dönemde formda kalmak çok zor olacak bence geçen yıl ki gibi ayda 1 yarış gayet olumluydu...

Deltanın yapmış olduğu anlamlı davranıştan dolayı ve Onur Karaca adına yarış düzenleyen SDS bisiklete ve Akdeniz Üniversitesine teşekkür ederim.

Delta ve Sds, bisiklet ve bisikletçi ile iç içe olan,bizleri anlayabilen firmalardır. Bu işi yalnızca ticari gaye ile yapmıyorlar. Delta ve Sds çalışanları ve yöneticileri, bisiklete gönül vermiş insanlardır.Başarılarınızın devamını diliyoruz.

<Ulaşım karşılanacak ise gelen olur otobüs vs. geçen sene şehir dışından gelenler vardı sanırım unuttum ama galiba otobüs ile gelmişlerdi deltanın otobüsümüydü unuttum ama
şahsen başka şehirde yarışmak isterim geçen sene güzeldi bu sene başka şehirlerde yol karşılanacak ise gelmek isterim tabi... 1 ay arka arkaya olursa yarış daha iyi olur

MUBİK olarak gelmek isteriz =)

Arkadaşlar merhaba, biraz önce yarış tarihleri ve yeri konusunda ki oylamaya, yarışların istanbulda ve kış aylarında yapılması isteğiyle oy kullandım. Ardından kimler ne düşünüyor diye biraz yazıları okuduğumda yarış tarih ve yerlerinin çoktan belli olmuş olduğunu gördüm. Bu bir çelişki değil mi?
Amacım tartışma yaratmak veya kimseyi kırmak değil fakat yarışların istanbulda yapılası için yeterli o kadar çok sebep var ki... Öncelikle bu şehir 15-20 milyon nüfusa sahip. Eğer katılımlar yetersiz bulunuyorsa gerekli tanıtımlar yapılsın.
Ayrıca diğer illerdeki yaşayan bisiklete gönül vermiş arkadaşlara da saygım var. Onlarda kendi illerinde organize olup yarış düzenlenebilir. İzmir in ve Ankaranın İstanbuldan hiç bir eksiği yok, bazen fazlası var...
İlk yarışın tadı hala damağımda kalmışken umarım bu organizasyonu aynı yerde yapmaya devam edersiniz...
Hoşçakalın.

Merhaba,

Organizasyon konusunda Scott arkadaşımıza katılıyorum..

Artık yukarıdaki oylamaya gerek yok..Oylama sonucu belli, daha çok İstanbul'da yapılması yönünde..

Biraz İstanbul'a oy verenler için haksızlık oluyor, yine de son karar Delta'nın..

İSTANBUL, İSTANBUL, İSTANBUL :in:

Herkes için iyi organizasyon dileklerimle..

Bu işler biraz gelenek işi. Yarış yeri tarihleri geçen sene çok iyi ayarlanmıştı. Şimdi hem yarış tariheri arası çok açık hem de 3 farklı şehirde, buna aynı grubun katılması hemen hemen imkansız olacak dolayısıyla bir seri yarış özelliğini kaybedecek. Yarış organizasyonu başlı başına bir olay . Bu kadar insana ulaşım ve konaklama organizasyonu çok zor olacak.
Belki de Kaçkar kış yarışlarına bir alternatif oluşturacak ama öyle bile olsa bari Mart, Nisan Mayıs aylarında olmalı, araları çok açılmamalı. İzci kampı parkuru da çok güzeldi yarışın orda kalması iyi olurdu.
Her ne olacak ise önemli olan gelenekselleşerek her sene tekrarı. Organizatörlere kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: cesar çakas
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri