Scudo Sports

Delta Bisiklet'ten herkese KM

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
uygulama olduğunu başlığa eklemeyerek clickbait yapmış oldunuz bence.

ilk sayfadaki km sayacı öngörüsü yapanlar yüzünden indirdim hatta üye oldum, ikinci sayfada ekran görüntüsü gördüm.
ilk mesaja koysanız ekran görüntüsünü de ne için indirdiğimizi bilseydik.

Scudo
Cekilis icin indirmistik o olur dmi

Peki indirdik, km saatini aldik, uygulamayi silince saat bi anda kaybolacak mi, veya kapida men in black giyimli kimseler belirip "saati geri ver" mi diyecek?

• Beğen
Tepkiler: ternium
@uguryilmaz144
Valla haci bizim derdimiz bayburtla degil, new york'la :)
Var mi istanbulda bayburt doneri yapan bir yer, gidip bi test edelim hazir konusu acilmisken.
Len aksamin bu saatinde canim da doner cekti simdi bak, iyi mi, begendin mi yaptigini? :(

Bu tıklanma indirilme işlerinde firma reklamları baya alçalmaya başladı. Ayriyeten Strava varken ne yapalım Delta'nın uygulamasını bize daha farklı ne sunabilir ki. Admin kardeş kusura bakmasın eksiledim.

Strava runtastic gibi uygulamalar varken kim ne yapsın sizin km uygulamanızı sitenin sahibi siz olabilirsiniz ancak bu bizi kandırmanız için bir neden değil bu davranışınızı hiç etik bulmadım.

Bazı arkadaşlar anladığım kadarıyla karalama yolunu seçmişler. Bu arkadaşlar inanmıyorsa lütfen konuya girmesin. Bunun bir uygulama olduğu zaten ortada fakat 2-3 gün bekleyen arkadaşlar elbet iyi bir şeyle karşılaşacak. Kötü niyet taşıyan ve karalama yapan kişiler de elbet hatalarını anlayacak.

indirdim. uygulamayı merak ediyorum.

Dosyalar

• Screenshot_2016-08-18-22-26-49.png
    Screenshot_2016-08-18-22-26-49.png
    43,2 KB · Okunma: 13
Özellikle haksız yere Deltaya ve foruma laf atanların başka forumlar isteriz diyenlerin hangi mecralardan geldiğini ve amaçlarını aynı ip numarasıyla kaç kişinin yazdığını tahmin edebilecek bir duruma sahibiz. Diğer yönetici arkadaşlardan ricam özellikle buna dikkat etmeleri ve bir kaç üyelikle mesaj atanlara gerekli işlemleri başlatmalarıdır.

Bu güne kadar ne dediysek yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Kullandığınız haksız ve desteksiz kelimeler hem bizleri hem de forum sakinlerini rahatsız etmekte. Bu ortamı sevmeyen çeksin gitsin ve bir daha uğramasın bile. Hem kötüle hem de onsuzolma diye bir şey yok. Kusura bakmayın ama bisikleti burada öğrenip kimse bisikletçiyim diye geçinmesin.

Bu işin sonunda çok güzel bir çekiliş olacaktı ki yine olacak bir kaç kendini bilmez yüzünden vazgeçecek değiliz ama sizin gibilere de bu forumda artık asla yer yok. Yönetici arkadaşlar gerekeni yapacaktır.

• Beğen
Tepkiler: okuyanadam
Ben delta bisikletten alışveriş yapmıştım zaten.
Bu nedenle uygulamayı indirip üyelik bilgilerimi girdim.
Uygulama olduğunu da anladım.
Hardware km saati verileceğini zannetmek fazla saflık olur..kimse kusuruma bakmasın.:D

Uygulama gelsin bakarım.beğenirsem ne ala..Beğenmezsem silmek 3 sn sürer..:):):)

@Ceyhun Özkan
Bir çok ünlü uygulama terk etti, Delta mı düşünecek? :=)

Adamın niyeti kötü olmazsa burada 2-3 gün bekler haaa der bunlar bizi kandırdı. Biz de utanırız değil mi? Fakat adamın niyeti kötüyse sen ne yaparsan yap kötüler. Esas nokta burası. Km ver bunda gps yon der ve yine seni kötüler. Forumdan ne istiyorsun arkadaş siz zaten alfabeyi burada öğrendiniz şimdi yazdığımız romanı mı eleştireceksiniz. 3- 5 kişi toplanıp bir site , grup kuruyor bir de eleştiriyor. Ben bugüne kadar hiç muhatap bile olmadım bu kişilerle ama artık gerçekten yeter diyorum ve kim ne ise layığını bulacak.

Sürpriz diyoruz bekleyin diyoruz adamlar kaos yaratmaya çalışıyorlar. Uygulama indirenlere bisiklet vereceğiz dedik verdik hem de en iyisinden yine bir forum sakinine umarım bu yazıyı okur da 3 / 5 bir şey yazar.

Ya aslında bunların olması doğal çünkü bisiklet forumu çekemiyorlar ama onsuz da olamıyorlar. Yazık gerçekten yazık

Ben de indirdim, şansımız bol olsun :)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ulas
Yahu boşver birader. Huysuzu cehenneme atmışlar odunlar yaş demiş. Sen ne yapsan birileri çomak sokar. Hizmet hizmettir. ama uygulama olur, ama değil. Bir uygulamada kolay yazılmıyor. Onun arkasındaki emeği biliyoruz. Senin kimlere ne gibi sponsorlar olduğunu, kimlere ne desteklerde bulunduğunu biz herşey biliyoruz. Sen gönlünü rahat tut.

• Beğen
Tepkiler: okuyanadam
@ulas Naçizane fikrim, bu tür kampanyaların duyurusunu yapmak için bu işin eğitimini almış bir halkla ilişkiler uzmanı tutun. Her ne kadar size hak versem de, kullandığınız üslup rahatsız edici ve düşündüğünüz bu güzel kampanyaya gölge düşürüyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri