Scudo Sports

Delta Bisiklet'ten herkese KM

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bişey olacağından değil iştede.bir umuttur yaşamak misali:)

Scudo
Bedava olunca ben de atladım hemen...;)

@muhiddin koçaşoğlu

Umut iyidir ve işe yarar ;)

Yüklüydu zaten takipdeyiz:)

@ulas

büyük bi ihtimal arkadaşında dedıgı gıbı strava gıbı bı uygulama beklıyo bızı:)ben konuyu açıyorum. delta km günlüğü diye:):)

İndirdik beklemedeyiz. :harika: Bedava km saati denmiyor bedava km deniyor. Denildiği gibi büyük ihtimalle uygulama. ;) İyidir inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
İndirdim bekliyorum dedikleri gibi uygulama olacak :) o zaman telefon tutucumu isterim ;) @ulas

• Beğen
Tepkiler: ulas
ben de indirdim :) bakalım n'olcek

Eğer bu bi uygulamaysa delta bu işe ciddi bir para harcamıştır diye düşünüyorum yani o kadar da değil. cep telde bir uygulama olmasını tercih ederdim. çünkü o zaman kilometresiz kimse kalmaz. Ekran uygulama ekranı gibi gözüküyor. tebrikler :D

Ben Strava'yı sadece toplam katettiğim mesafeyi bilmek için kullanıyorum tabii anlık hız, kalori hesabı vs. bunlar için de... O bakımdan benim için ve benim gibi temel fonksiyonları kullananlar için çok güzel bir alternatif olacak gibi.

Uygulama olsun eyvallah da kota işini ne yapacağız. 4.5 G'den sonra kota yetiştiremez olduk.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Benim hiç bi beklentim yok ama bu kadar insana hakikaten verirlerse harbiden helal olsun

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri