Scudo Sports

Delta Bisiklet'te Giyimlerde Büyük Fırsat

Delta

Forum Demirbaşı
Tepki
596
İsim
Delta
Bisiklet
Geotech
Merhaba değerli Delta Bisiklet dostları. Cannondale, Northwave, GT ve Corratec' in giyimlerinde %30 + %5 Havale indirimi kampanyamız başlamıştır. Önemle duyurulur.

(link)

12697269_1030411740348380_5024454936504120946_o.jpg

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon ve V3DAT
Scudo
bende gözüküyo. 6 tane bisiklet elbisesi giymiş arkadaş var. 5 tanesi koltukta oturuyor diğeri elinde gazete ile koltuğun kenarında oturuyor.
ufak masa var masada 2 su var bikaçtane de jel yada öyle bişey var tam çözemedim.
ve fotoğraf siyah beyaz.
6 kişiden 2 si kameraya bakıyor 3ü birbiri ile konuşuyor
gazete okuyanı zaten söylemiştim.
son olarak koltuklar ve masa hasır desenli :D

Yazacaklarım yanlış anlaşılmasın ama, Türkiye'de bir çok firma, giyim ile alakalı ürünleri, pahalı satıyor. İşin içinde maliyet dışında mutlaka ek masraflar vardır. Ancak, indirimli dediğiniz rakamlar bile bana cazip gelmiyor.

@ElcaSeJawS daha çok detaya inmek istemedim müşterilerim vardı :D

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Arkadaşlar link giyim bölümüne direkt olarak gittiğinden ürünler sayfa altında kalıyor.

Giyimi tıkladıktan sonra Markalardan , Cannondale, GT, Corratec, Northwave diye de ayrıca bakabilirsiniz.

Sorun düzeldi fakat deltabisiklet.com ' a ait hediye çekini kullanamıyorum çek bulunamadı diye hata veriyor.!!!!!

@ulas Merhabalar, bu indirim mağazalarda da geçerli mi ? yoksa sırf internet için mi, Mesela ben İzmir alsancak mağasındaki indirimli ürünü taksitli olarak satın alabilir miyim?

@Delta corratec kollu forma kolsuz fiyatına olsaydı belki o zaman indirim var derdim :D yinede güzel beklemedeyiz :)

Edit: X sitede 115 tL :)

@chnkrmz
Inan fotografi gormemistim. Anlatiminla kafamda canlandi zaten. Bir de baktim ki fotograf varmis. Hic gerek yoktu aslinda fotografa. Yeterince iyi ozetledin. Turlarimiza katilmiyorsun, gücümüze gidiyo :))

@Kuzey Ege abiiiiiii valla bende katılamıyom diye baya içerleniyom her defasında gelcem diyom pazar bi uyanıyom saat öğlen olmuş :agla:
gece turu yapsanız gelicem aslında :D :D

spd ayakkabılarda indirim elde kalan numaralar için yapılmış, onlar da yaygın kullanılan numaralar değil.
ilkin kızdım ama bu normal, her mağazanın sezon sonunda yaptığı bir hareket. :)

sitede gözüken tüm stoklar güncel midir? Kızıltoprak mağazasında cannondale formalarının çoğunu görememiştik. Siteden direkt alınca sorun yaşamayalım?

Giyim gerçekten Türkiye' de çok pahalı. Tabi bunun sebepleri var. Öncelikle fiyatların euro üzerinden olması ve Euro' nun çıldırmış olması yüksek fiyatların ana sebebi. Pek çok yurtdışı alternatifi var ve bu fiyatlarla yurtiçi mağaza fiyatlarını da karşılaştırmak yanlış. Çünkü firmalar bu ürünleri toplu olarak getirdiğinden dolayı hatırı sayılır şekilde vergi ve gümrük masrafı ödüyor. Bir de araya distribütör girerse haliyle o da üzerine kar koyuyor. Nakliyesi, kdvsi, mağaza kirası, çalışan maaşı, sgk falan filan derken, bir de bunun üzerine kar koyması gerekiyor ve haliyle fiyatlar alıp başını gidiyor..

Bu arada mağaza sahibi veya yakını değilim :D Ama sizin de mağazanız olsa ve bu işten para kazanıyor olsanız 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatları koymak zorunda kalırdınız. Bu arada sezon sonu veya satılmayan bedendeki ürünler de belli periyodlar ile stok eritmek maksadıyla zaman zaman indirime giriyor. Yurtdışı sitelerinde de bu böyle. Mesela geçenlerde bir yurtdışı sitesinde şahane bir nw spd mtb ayakkabı gördüm ve fiyatı 300 eurolardan 50 euro gibi bir fiyata düşmüş ama yalnızca 38 ve 39 numara var stokta :) Eğer bu bedendeyseniz güzel bir fırsat..

Geri