Scudo Sports

Delta Bisiklet

Ben ayda yaklaşık 400-500 km yapıyorum.
100 km de bir yağı temizleyeceksem, 6 günde bir yağ temizlemem lazım.

O zaman bisiklete binmeye vaktim kalmaz.:):)
100 kilometrede bir zinciri temizleyorum dediysem suyla falan değil elime eski bir bez parçasını alıp silmek yani
Zincir yaginda motorex ve zefal disinda kullandigim hicbir urunden memnun kalmadim. Shimanonun bile yagini begenmem ve onermem. Zaten uretmeyeceklermis artik.
Motorex shimanonun zaten

Scudo
Zincir yaginda motorex ve zefal disinda kullandigim hicbir urunden memnun kalmadim. Shimanonun bile yagini begenmem ve onermem. Zaten uretmeyeceklermis artik.

Bende 4 mevsim türü Shimano yağ var. Ama temizlemesi biraz zor.
Bu üründen memnunum.:)

Dosyalar

• 629A8BBE-BE00-4C86-A65A-76DA901880A8.jpeg
    629A8BBE-BE00-4C86-A65A-76DA901880A8.jpeg
    75,3 KB · Okunma: 9
  • Beğen
Tepkiler: Mithat T.
Farklı mesajlarda yazdığım için burda toplayayım:
Muc off dry lube almıştım. Hafif çisenti yağmurda bile kullanılmaz hale geldi.
Yazlığa götürdüm. Ordada iki hafta içinde güneşten yağ tamamen kurudu.
Gene kullanılmaz hale geldi.
Hocam 50km bile kullanılmaz diyorlar bilginiz olsun, nerede okuduğumu bilmiyorum yabancı bir forumdan hatırlıyorum.

Ben de Muc Off'un Hydro Dynamic yağını merak ediyorum. 1000 km falan dayanıyor diyorlar.

Neden insanları mağdur etmeyi severler anlamıyorum. Delta bisikletten daha önce alışverişim olmadı fakat daha önce alışveriş yaptığım bisiklet sitelerinden bir sorun yaşamadım. Sundu bisikleti tavsiye ederim.

Hocam 50km bile kullanılmaz diyorlar bilginiz olsun, nerede okuduğumu bilmiyorum yabancı bir forumdan hatırlıyorum.
Muc off dry lube senelerdir kullanıyorum ve haftada bir temizliyorum buda ortalama 500 km ediyor, kim diyor 50 km kullanılmaz diye? Okuduğunuz yoksa yağmurlu hava için yazılmış bir yazımı?

Evet, yağmurlu, demediysem düzeltiyorum.
Yağmura yakalandı isen mecburiyetten kullanılır aksi halde kullanılmaz okuduğunuz yazıdaki gibi. Kullanılacak olsa ne diye ismini dry lube koysunlar değil mi 😀

Ben şunuda kullanıyorum hem kuru hemde yağmurlu havalar için. Gayet memnunum hemen kararma falanda yapmıyor, gerçi temizlik konusunda biraz hassasım kararmasına imkan tanımıyorum.

morgan-blue-race-oil-chain-lubricant-400ml-833822.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
ürünleri dogru kullanmayıp kötülemek dogru değil.

muc off bünyesinde olan tüm yağları kullandım.

hyrdrodynamic : ıslak ve kuruda kullanabilen premium bi ürün.

wet lube: 15 saatlik yagmurlu bir sürüş sonunda bile zincirde yeteri kadar yağ vardı. ola ki elinize değerse su ile bile zor çıkar.

dry lube: evet su damlası gelince hemen kaybolur ama çok temizdir ve sessiz çalışır.

biz zamanında arkadaşlarla 2,5Lt dry ve 2,5 lt wet alıp aramızda bölüşmüştük.

Geri