Scudo Sports

Delta Bisiklet WhatsApp Hattı Hizmetinizde

Delta

Forum Demirbaşı
Tepki
596
İsim
Delta
Bisiklet
Geotech
Arkadaşlar merhaba, Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına oluşturmuş olduğumuz Online Destek WhatsApp Hattımız hizmete başlamıştır. Bisiklete dair, Delta Bisiklet'e dair sormak istediğiniz, bisiklet ile ilgili merak ettiğiniz tüm soru ya da sorunlarınıza cevap verip, yardımcı olabilmek için bir telefon uzağınızdayız.

Scudo
güzel ve olması gereken bir hizmet tebrikler

• Beğen
Tepkiler: Delta
Hayırlı olsun, güzel uygulama. Bu hizmet sadece İstanbul için değil doğru mu?

• Beğen
Hayırlı olsun umarım daha iyi iletişim için yaptığınız bu olay yayılır

• Beğen
@Cyanide Sadece İstanbul için değil, direkt Delta Bisiklet Online Destek Hizmetidir.

Hayırlı olsun, bisiklet satın almak için online pazarlık yapabilir miyiz?..:koptum:

Sevgili Delta bisiklet 04/08 de EFT ile ödeme yaptığım bir siparişim oldu , WhatsApp hattınızdan rica ettim, haftasonu turuma yetişmesi için dün kargoya verebilirmisiniz dedim. Sağolsun arkadaş gülen yüz emojisi ile çalışacağım dedi. Tahmin ediyorum ki yoğunusunuz ama bırakın kargoya vermeyi hala 2 gün oluyor ödeme bekleniyor yazıyor. Rica etsem bugün kargoya verebilir misiniz ?

@PianoMan yaşadığı durum benimde başıma geldi ayrıca whatsapp hattından cevap vermiyorlar, hızlı onaylasınlar diye dekont gönderdim ama nafile günlerdir ödeme bile onaylanmadı.

@PianoMan yaşadığı durum benimde başıma geldi ayrıca whatsapp hattından cevap vermiyorlar, hızlı onaylasınlar diye dekont gönderdim ama nafile günlerdir ödeme bile onaylanmadı.
Hala gelmedi ama cuma kargoya vermişler bu gün gelirse acil diye rica ettiğim ürün 1 haftada ulaşmış olacak . Ki bana hafta sonu lazımdı. Burada sponsor olup da cevap yazmamaları da ilginç geldi.
Sevgili @Delta bisiklet müşteri zor kazanılıp kolay yitirilen bir şey ,bilginiz olsun .

• Beğen
Tepkiler: Santaruins
Arkadaslar furç çıkarma aleti alacagım çatal yani masa borusu iç çapı 23.5 nasil bir furç cikartmsa almaliyim. Yardımci olurmusunuz?

Bu sabah saat 10'da verdiğim sipariş için "bugün kargoya veririz "dediler ama ne takip numarası geldi,ne de başka bir bildirim.

ya whatsapp yoksa :))

Ben telegram cıyım

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Kargo maili şimdi geldi..

Geotech Smart Trainer ürününde yaşadığım problem için yardımcı olabilir misiniz?

Ürünün sayfasında paylaştım ancak geri dönüş alamadım, gözden kaçma ihtimaline karşın buradan yazmak istedim.

7li kaset ruble uyumlu arka göbek neden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz

Geri