Scudo Sports

Delta Bisiklet Şile Ağva Turu yapıldı.

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Arkadaşlar Hepinize Merhaba,

Delta Bisikletin düzenlemiş olduğu Şile Ağva Turu bugün yapıldı. Nefeslerin kesildiği turumuz tek kelime ile harika geçti...

Yorumlardan önce resimlere bir göz atalım. Resimlerden sonra yorumlara geçeceğiz :)

Scudo
Gelemediğime çok üzüldüm.. Çok güzel bir gezi olmuş..Delta'ya teşekkürler....Bütün gün evde yatmak zorunda kaldım.. Bir taraftan da sağ ayağım yüzünden bisiklete binemezdim..Yıllardır böyle hastalanmamıştım. O da bu güne denk geldi..:(

Gürsel Abi büyük geçmiş olsun. Ben de isterdim gelmeni ama bir dahakine artık. Beraber daha çok turlara gideceğiz :) Tekrar geçmiş olsun

bizim katılma şansımız fazla yok ama umarım birgün olur keyifli bir gezi olmuş teşekkürler paylaşım için

Teşekkür ederim :)

Unutmadan belirteyim tam bir otobüs gittik

Harika bir geziydi, hava harikaydı, geziyi düzenleyen Delta bisiklete, Ulaş'a, Aydın abiye, emeği geçen, ve gelip bizimle pedallayan herkese sonsuz teşekkürler.;)

@zzyzx
Teşekkürler Ulaş.. Başka sefere..

tesekkurler fotograflar icin
guzel bir gezi olmus anlasilan
orada olmak isterdi bir yanim :( ozledigim insanlari gorurdum
saglik olsun birdahakine artik
tekrar tesekkurler

Mükemmel bir turdu düzenleyen ve katılan herkezi alkışlıyorum... Mükemmel organizasyon mukemmel yemekler. Hep bu son yokuş diye kandırılsakta süperdi:) Tabii bu soylenmemiz yemek sırasında bakırkoyden hiç otobusu kullanmadan pedalla gelen abilerimizi gorunce sona erdi:) Utandık valla soylenmelerimizden:)

harika bir gezi olmuş resimlerde çok güzel.

Fotolarda özlediğim birçok kişiyi gördüm, zevkli bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler.

Bu mükemmel organizasyonu hazırlayan tüm Delta Bisiklet ekibine ve ayrıca desteğini esirgemeyen Aydın beye, Benim için gerçekten zor bir parkurda yol boyunca çevremden hiç eksik olmayan ve güzel sözleriyle yokuşlar boyunca destek veren Delta bisiklet ekibine,
ve bisiklet keyfini paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bundan sonraki gezilerde tekrar birlikte pedallamak dileğimle

Sevgiler

Yanlız Aydın Abi neredeyse bütün resimlerinde telefonlu çıkmış. :D o kadar işin arasında sen gel tura :)

Muhteşem bir gezi yapmışınız yine tebrik ederim,özel nedenlerden dolayı gelemedim dargınlık olmaz inşallah.

Katılım gösteren bütün arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım,organisazyonda emeği geçen Delta Bisiklete teşekkür ederim saygılarımla..

Güzeldi yavaş olmasına rağmen :), Eve döndüğümde km saatim 150'yi gösteriyordu benim :)

Ulaş'a, Delta bisiklet ekibine, bisiklet forum üyelerine ve tüm katılan arkadaşlara, tebrikler diyorum.

Gezi düzenlenirde , ancak bu kadar güzel olur. Resim karelerinden süper eğlendiğiniz gözüküyor. Benim için burdan sizleri takip etmek çok keyif verici. A bu resimdeki, şu arkadaşımmış, aaa , buda şu demek muhteşem keyif verici.

Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Çok güzel gezip eğlenmişsiniz.
Bu geziler böyle devam ederse, birgün, bir gezide Antalya taraflarına düzenleyinde , Antalya'da, bisiklet gezisi nasıl olur görsün derim.

Tüm katılan arkadaşlarımı kutlar , herbirinize, ayrı ayrı sevgi ve selamlarımı gönderirim.

Hoşçakalın.

Sevgili Önder,
Sevgili Ender Abi,

Hepinize teşekkür ederim. Ayrica Yasin Kardeşe de teşekkür ederim sağolsun o kadar yolu bizim için geldi.

Gelemediginden dolayı BikeTR.com Logosu yapan ve bütün turculara yollayan Liman çalışanlarına

Bizlere en iyi şekilde hizmet veren Bahar ve Zeki çiftine

Tranquilla çalışanlarına

Akışlı Turizm ve Ekibine

Kemal Bülent Abilerime

Bisiklet Forum Ekibine

BikeTR Ekibine

Davut Ercan ve Üzeyir'e

Çekimlerinden dolayı Zeo, Lütfü ve Turhan Abi'ye teşekkür ederim

Saygılar

Ulas

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Hakikaten çok güzel bir gezi oldu. Katılan bütün dostlara geziyi organize eden Delta bisiklete, Ulaş'a, Aydın'a, yanık türküleri ile bizleri coşturan Davud'a fotoğrafları foruma koyan Turhan Abi'ye çok teşekkür ederim. Fakat kabul etmek lazım ki bayağı zorlu bir parkurdu. Yokuş in yokuş çık, yokuş in yokuş çık.:p Ama kendimi de takdir edeyim bütün yokuşları sırt çantamın da ağırlığına rağmen hiç durmadan çıktım. Aynı takdiri Behçet arkadaşım da hak ediyor. Aslında sert parkura rağmen bu geziyi bitiren herkesi kutlamak gerekiyor. Canla başla geziyi tamamladılar. Ama Bülent Abi ve Kemal Abi'yi ayrı kutlamak lazım. Taaaaaaa Bakırköy'den Şile'ye bisikletle gelip Ağva'ya 10 Km kalana dek bisikletlerini sürmeye devam ettiler. Akşam'da Kızıltoprak'tan Kadıköy'e tekrar döndüler. Bu yaşta bu enerji bravo vallahi. Bizlere de bu sporun yaşı olmadığını kanıtlamış oldular.:p Akşam yatağa kendimi zor attım. Şimdi bile hafif bir yorgunluk var.:rolleyes:

Başka böyle güzel turlarda buluşmak üzere.

Sevgiler

MFG(+)

gerçekten süper bir gezi olmuş.tek kelimeyle harika!!! katılmayı çok isterdim ama malum izmirdeyim.çok eğlendiğinize eminim.bu geziler yazın devam edecekse kesin katılacağım.paylaşım için teşekkürler,sevgiler

Geri