Scudo Sports

Delta Bisiklet Ortaköy Şubesi açıldı...

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Büyük bir ihtimalle hafta sonuna yetişmiş olur. Düzenlemelerden sonra bir hafta içinde tamamen işleyişe geçer.

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
Ulaş hayırlı olsun. Ben de gelecek hafta itibariyle Ortaköy'e taşınıyorum. Tesadüfe bak. İstanbul'da görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: ulas
ulaş abi magaza resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum ihşallah sizin için iyi ve hayırlı olur bu mağaza

• Beğen
Çok güzel haber. Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
@ulas

Sevgili Ulaş
Yeni mağazanız hayırlı, uğurlu olsun.. Bol kazançlar dilerim..
.
.

Arkadaşlar

Mağazamız Dereboyu Caddesinde %90 hazır durumda. Ufak tefek işler kaldı ama görmek isteyenler uğrayabilirler ben obu aralar oradayım. Çok güzel bir yer oldu sanırım Delta'nın en güzel yeri oluyor. Ferah ve büyük bir mağaza bütün çeşitler de tamamlandı.

İyi dilekleriniz için teşekkürler..

Bu arada yer Dereboyu Caddesi No:92-B

Tamamen bittikten sonra resimleri de atarım.

Delta Bisiklet'in Hangi İlde Şube Açmasını İstersiniz? ( 1102 )

İstanbul (Avrupa) ( % 21 )

Adana ( % 11 )

İzmir ( % 26 )

Bursa ( % 22 )

Antalya ( % 18 )

Sanırım bundan sonraki mağazanız İzmir'de olur :)

• Beğen
Tepkiler: Özlem Bilgin
Sevgili Ulaş, çok sevindim yeni şubenize, hayırlı olsun, üzgünümki ben Beşiktaştan Alanyaya taşındım, ama İstanbula geldiğimde çayınızı içmeye kesinlikle geleceğim....

Ulaş Bey! Mesaj kutunuzu biraz boşaltabilirseniz, size özel mesaj atacağım!

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs024.snc3/11138_214335916176_775876176_4131899_1695698_n.jpg

Değerli Arkadaşlar

Ortaköy Şubemiz Resmen Açılmıştır

Dereboyu Cad NO: 92-B Ortaköy Beşiktaş

0 212 236 27 08

Bilginize

hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar. yolum düşünce mulaka uğrayacağım :)

Dün farklı bir amaçla da olsa uğramış bulundum. Mağaza gerçekten çok şık olmuş. Ellerinize sağlık demek gerekiyor gerçekten...

@deli kadir

Hedefleri büyütmek takdire şayan tabi ama Mavibilgisayar'ın başına gelenleri unutmamak lazım..
Hayırlı uğurlu olsun.

Geri