Scudo Sports

Delta Bisiklet Mail

Ziya Yılmaz

Forum Demirbaşı
Tepki
54
Bisiklet
Cannondale
Merhaba,

Daha önce de Delta Bisiklet'e iki üç defa mail göndermeme rağmen maillerime cevap alamadım. Maillere cevap verilmiyor mu ya da mail adresleri aktif olarak kullanımda değiller mi?

Teşekkürler.

Scudo
bende erdoğanlar bisiklete attım hala gelmedi demekki bayramdayız ya tatildeler :)

Geçen yıl 10 tane ayakkabı alacaktık, telefon ile aradım stok ve fiyat sormak için, dediler mail gönderin. Mail yolladım ama sonrasında hiçbir karşılık alamadım.

Merhabalar Ziya Bey,

Konu ile ilgili nasıl yardımcı olabiliriz ? Size zahmet olmaz ise tekrar mail gönderebilirmisiniz. saygılarımla

Delta

Bende Delta Bisiklete Destek@ mail gonderdim ama 2 gündür yanıt alamadim mail adresiniz degistimi ?

ben de attığım mail lara yanıt alamadım. muhtemelen kullanılmıyor mail adresi.

Üyelik işlemimi gerçekleştirdiğimde aktivasyon işlemi için mail gönderilmiş ancak linke tıklayınca bir sorundan dolayı aktivasyon yapılamadığı söyleniyordu sitede. Ancak alışveriş yapabiliyorum sorun yok galiba

@ibrahim ALBAY

merhabalar İbrahim Bey,
Sizin adınıza gelen herhangi bir mail yok. Konu hakkında nasıl yardımcı olabiliriz ?

@Mustafa İlişe

merhabalar Mustafa Bey,
size nasıl yardımcı olabiliriz ?

@Delta

ilginiz için teşekkür ederim. telefonla ulaşıp problemim halloldu. bu arada sizi burada görmüşken ups ile emek şubenizden istanbul'a gelen ufacık pompaya 16,5 tl ödedim. sanki kargo şirketinizi değiştirserniz iyi olacak gibi. konyadan gelen koca pakete bile 11 tl ödemiştim yurtiçi kargo'da. bu bana çok koydu doğrusu.

@Delta

Anlaşılan buradan yardımcı olabiliyorsunuz :) Ben de bir şey öğrenmek istiyorum, mümkünse. Bende 2009 model Geotech Street 28" var. Anladığım kadarıyla Çelik kadro. Bunun kadro ağırlığını bildirebilirseniz çok mutlu olacağım. Ö.m. olarak da gönderebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

@Mustafa İlişe

merhabalar,
kargo konusunu gereken ilgili departmanlarımıza ileteceğiz.

@Delta

Merhaba ulaş bey Elinizde Tacx Fortius Multiplayer T1930 varmı varsa ne kadar gibi mail mail göndermiştim. sonrada ankarayi arayip telefonla konustum.
elinizde olmadigini gelmesininde 2 ay surecegi soylediler.bende almanyada getirtmeye karar verdim ilginiz icin tesekkur ederim.

Geri