ataruh hocam gelme ihtimali bulunduğunu beyan ederek bizleri sevindirmiş idi. ancak yukarıda yazdıklarının gerçekleşme ihtimalini de hatırlatmaktan geri kalmamıştı.şimdi de ihtimalin gerçeğe dönüştüğünü bildirmekle bizleri sukût-u hayale gark etmiş bulunmakla beraber, samimiyetinden şüphe duymayarak bir başka baharda görüşme ve tanışma ihtimalini bildirmiş olup.........
amaaaan ne yazıyorum ben yahu!
Ulaşcım, bu indi bindi konusunda bi şey yazmamışsın bizim ki biraz o hesap olacak..gelmeyenler hesabı bize çıkmasın
Biz de üzüldük ama umarım başka bir tura gelirsin.. Sürprize gelince kesinlikle söylemem... Tahmin de yanlış keske ironman da olsaydı.. Umarız bir gün o da sürpriz olur.
Galiba ben tahmin ediyorum bu süprizi yakında görevi bırakacak olan Ahmet Necdet Sezer olmasın sakın. Veya şu aralar bunalımda olan ve neşelenmek için turumuza katılmayı kabul eden ünlü siyahi sanatçı Michael Jackson da olabilir.
Ulaş bırak alla sen yaw. Geçen sefer de süpriz müpriz demiştin, kimseyi görememiştik. Dansöz getir de bari süpriz olarak neşemizi bulalım heheheheh
Abicim ihya ettiniz mutlu ettiniz bizi. Bayağı bir erken çıkmanız gerekecek herhalde. Muhtemelen rotanız Bakırköy-Yenikapı, Yenikapı-Yalova, Yalova-Orhangazi, Orhangazi-İznik olacak. Pazar günü görüşmek üzere.
Oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy. Sağolasın Lütfü'cüm. Mutluluktan gözyaşlarına boğuldum şu an. Bugün aradım Shakira ve Beyonce'de olur dediler, baktım ki otobüste yer yok dedim kusura bakmayın bir daha ki sefere. Aslında son iki süpriz olmasaydı Beyonce ve Shakira bizlerleydi. Napalım Kılıçreis ve Alpay Bey ile idare edicez artık heheheheheh Şaka bir yana süprizlere çok sevindim. Kılıçreisi uzun süredir görmüyordum. Alpay Bey ile de tanışmış olucaz. Tur bayağı renkli geçicek gibi.