Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Tekrar bildirim ile birlikte kod geldi. Kodu girince indirimde olmayan ürünler ve minimum kdv hariç 338TL alışveriş yapın diyor..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Bana da indirim şeysi geldi. Üzerine tıklayınca üzgünüz aradığınıza ulaşılamıyor falan diyor. Nasıl kullanacağım acaba bu olmayan çeki?

• Beğen
Birde şoyle bir hata mevcut, bilginize.http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160419/54c302e6e4dd40a965be3f4f11d81136.jpg

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bana da kod geldi ama kayboldu sonra napıcam

Kod geldi ama tiklayinca sayfaya ulasilamadi diyor.
Birde cekin kullanim sartlari nedirki acep.

Düzeltme geldi arkadaşlar kod geldi teşekkür ederim delta bisiklete.

Bende kişiye özel kod gönderecekler sanmıştım. 20 Kişilik sınır ile global bir kod göndermişler. İyi alışverişler..

• Beğen
Ya kod sonradan geldi ama kaydetmeden düzeltme diye bi daha bildirim gelince yine kayboldu

20 kisiyle sinirli derken? Ilk 20 kisi mi alisveris yapabilecek?

LG-H788TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 kişi ile sınırlı indirimli ürünler hariç 400 TL tutarında bir çek yollanmış. İlk zaman ki kodlara bakılırsa şimdi ki limitler daha yüksek. Bende limitlerin ve kod tutarlarının biraz daha düşürülüp daha çok kitleye hitap edilmesi lazım.

100 tl kupon kazandınız diye bildirim geldi. Fakat bildirime dokununca hiçbir şey çıkmıyor.

@neseliol

Evet kod ile ilk 20 alışveriş indirim kazanacak. 21. kişi dahi olsanız kod yazdığınızda indirim kazanamayacaksınız.. Adil olmamış..

• Beğen
tam 100
@35burak45
tam bu konuda mesaj yazmak için siteye girmiştim ki :) meğersem herkese gelmiş bu bildirim :D nasıl kullanılacağı hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirsin bizi lütfen.

• Beğen
@enqinHLC
Evet hicbir anlami yok bir de sanirim 400 lira gibi bir kota koymuslar...

LG-H788TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
Çerez olayı nedir sepete eklenmiyor

Heyecan yok. Muhtemel uygulamayı kullanan herkese geldi bu bildirim.
Almayı düşündüğüm arka far için heyecanlandım ama kdv hariç 300tl daha harcayamam kimse kusura bakmasın :)

400 e tamamlamak için dış lastik alayım yanına dedim.İndirimdeymiş hepsi alamıyoruz yani.Neyse bunuda boş geçelim.

Kod gelipde tıkladığınızda aradığınız sayfaya erişilemiyor hatası alıyorsanız büyük ihtimal programa kullanıcı girişi yapmamşsınızdır giriş yapın birde öle deneyin

E hani cikmadi bana bisey :D

400 kaadi olan adam 3 e bese bakmaz. Ben garibanlara hitap eden kampanyalar istiyorum
Ya belki param indirimdeki urunlere yetiyo onu bari engellemeyin sayin delta biskeletcilik

Geri