Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Scudo
@Asusmune

Çok teşekkür ederim. Umarım birde sizin bisikletinizle geç kalırım okula :)

[
@ulas

Aklıma şöyle bir şey geldi. Şimdi 22. Sayfaya kadar olan yorumlarda yarışmaya girme niyeti taşımayanlar vardır. Hatta şuan yaptığım gibi.

Bu hak yemeye girmez mi?

Misal şuan yazdığım bir kaç mesajla sonra ki çekilişe girmeyi düşünen başka arkadaşların şansını yok etmiş bulundum. Açıkcası üzücü.

Katılamadığım için yazmadım bunları, aklımdan geçti sadece. Eğer dediklerim mantıklı gelmiyorsa ben daha yazı yazmam bu konuya.

• Beğen
Tepkiler: Sarper Tuncer
@ulas abi çekiliş iyi güzelde 1000 tl ye yol bisikleti yok hadi yol bisikleti biraz pahalı olur peki ya dağ bisikletleri onların durumuda vahim.bu işe bir el atmanız gerekiyor:harika:;)

Mehmet Alper Yalınkılıç

(link)

@DutPekmezi
Dostum yorum yazarak cekilise goremiyosun misal ben cekiliste ismim yok onca yorumuma ragmen :-D girmekte istemiyorum ihtiyaci olanlar kazansin o yuzden yorum yap bisi olmaz resim atarsan cekilise katilirsin :-D

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@ElcaSeJawS

:)

Demem şu ki;

22. Sayfaya kadar olan mesajlarda tahmini 1-2 sayfalık gereksiz(çekiliş amacı gütmeyen) mesajlar olmasaydı 1-2 sayfalık sayı kadar kişi de katılabilirdi.

Bence sayı verilmeli. Misal ilk 100 resim atan kişi çekilişe katılmaya hak kazanması işi netliğe kavuşturabilir.

Şuan ki uygulamayla x<100 kadar kişi çekilişe katılabilecek.

...

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Aslında resmi yüklemiştim ama bi şekilde olmamış. Tekrar yükleyelim

@DutPekmezi 22 sayfa derken ulaş arkadaşımızın çekiliş listesini yayınladıktan önceki mesajları belirtmek istemiş yani eğer çekiliş listesi 21. Sayfada yayınlansaydı 21 sayfa derdi. 22 sayfa sadece belirtmek için söylenmiş bu mesajdan önce yazılanlar çekilişe alınmıştır demek gibi

Belemir Topçuoğlu
Screenshot_2016-03-28-20-56-51.png

@ulas Şu 1,000TL lik ödül bana çıksa da Benim külüstür bisikletin yerine, Geotech Trip 5'i alsam :D :)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160329/cebb06d7843f90ec227adde2b19f14eb.jpg

(edit:ekran görüntüsü ekleme)

(link)

Dosyalar

• Screenshot_2016-03-28-21-52-46 [1303881].png
    Screenshot_2016-03-28-21-52-46 [1303881].png
    34,2 KB · Okunma: 5
Geri