Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Scudo
Screenshot_2016-03-28-15-35-24.png

En azından bir sonraki çekilişe katılalım :)

ben kaç gündür bu başlığı görüyorum. geçen hafta uygulamadan gelen indirim koduyla alakalı bir şey diye düşünerek hiç bakmıyordum ://
şu anda çekilişi kaçırdığımı görünce çok üzüldüm :(

Daha önce keşke iOS uygulaması olsa yazıp geri silmiştim, şimdi koyalım:)

Dosyalar

• image.png
    image.png
    34,3 KB · Okunma: 9
@ulas

bir aksilik olmaz ise ben katılırım @ulas abi, Çarşamba saat:10:00 da Kızıltoprak şubedeyim :)

• Beğen
Tepkiler: ulas
Kaçan balık büyük olur... hay bin kunduz....

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kod gelince de kodu yazarız.

https://lh3.googleusercontent.com/-rMMaif-T1po/Vvkngs4dxbI/AAAAAAAAAbs/Z8o0CwPeqp4HWWoSVtsX3021Hvv34iRqACCo/s512-Ic42/birhayatdolusu_delta%2Bbisiklet.png

Benim güç tuşu bozuk olduğu için ekran görüntüsü alamamıştım, lakin adımı koymussunuz ince davranışınız için teşekkür ederim hocam:p

• Beğen
Tepkiler: FurkanBadilli
Screenshots_2016-03-28-15-56-14.png
.... bir dahakine..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisikletimi çaldırdım belki sansim burdan tutar Screenshot_2016-03-28-15-56-58.png

Evet bana cikarsa bi katlanir dusunuyorum.saygilarimla

Dosyalar

• Screenshot_2016-03-28-16-09-24.png
    Screenshot_2016-03-28-16-09-24.png
    30,6 KB · Okunma: 13
@ulas

merhaba kardeşim benim bu çekiliş hakkında bir sorum olacaktı. ben 22. sayfadan önce bu uygulamayı indirdim ama ekran görüntüsü alınıp sayfaya konulduğunu bilmiyordum. zaten bu yeni üye oıldum siteye. Çekilişe katılacakların listesinde de ismim yok zaten. bu çekilişe katılabilmem mümkün mü? eğer bu çekilişe katalamayacaksam bundan sonraki çekilişlere nasıl katılabilirim. yardımcı olursan sevinirim.

@SELO64

Aynı şekilde ekran görüntüsünü koyun sonrakine katılmış oluyorsunuz.

Geri