Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Scudo
Geri dön butonu olmaması çok fena olmuş. Bunun için istek veya geri bildiri yapsak duyarlar mı sesimizi?
Arama yaptıktan sonra bi ürüne bakınca tekrar arama sayfasında aynı yere dönememek iğrenç hissettiriyo, ürün seçemiyorum.

@ulas bu konuda çalışma yapıldığından bahsetmişti.programın düzeltilmesi yakındır.

@stfazli

@Asusmune

Öyle iyi olur ki, yoksa telefonda kullanmak çok mantıksız olur.

@stfazli

yapıldı test aşamasında söylenenlerin neredeyse tamamı yapıldı ve şuanda test ediyoruz. Ayrıca ürün açıklamaları konusunda da bir düzenleme yaptık güncelleme yapıldığında hepsi düzelecek. ios biraz nazlı davranıyor :)

@Asusmune Alışveriş yapan ilk 20 kişi mi yoksa kodu alan ivlk 20 kişi mi istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz? Tam olay nedir, açıklama yapabilecek arkadaş var mı ?

@Hasan Saylık
Kod tum kullanicilara geliyor o yuzden kullanan ilk 20 kisi indirimden faydalaniyor.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Diğer firmalara da örnek olması dileğiyle

Dosyalar

• Screenshot_2016-03-24-09-50-33.png
    Screenshot_2016-03-24-09-50-33.png
    16,8 KB · Okunma: 19
  • Beğen
Cocuk bisikletlerinde de fiyat performans ürunlerine ihtiyac var gibi. Ozellikle denge bisikleti. Fiyatlar pedalli bisiklet fiyatlariyla ayni. Bu da cocuklara ikram olsa

• Beğen
Topeak gibi fiyat performans urunlerini arttirmali. Ozellille ulasilabilir urunleri. Bisiklet formasina baslangicta 150 200 lira veremiyorsun:eek:ops:eek:_O formada fiyat cesitliligi pek yok.

@ulas

Elinize sağlık hocam, hayırlı olması dileklerimle.
Daha çooook eksik malzemem var çoookk [emoji3]

• Beğen
@stfazli
Hepsini tamamlayın diye elimizden geleni yaparız ;)

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Bu gün indirim kodu geldi bildirim şeklinde. Bildirimler bir iki saniye sonra kayboluyor ya bir daha da bulamadım. Nereden görebilirim tekrar?

@ulas ben kısmetse hastasonu Emek şubeye gelip katlanırlara bakacağım. Kodu yakaladım ama ürünü görmeden kullanmak istemedim. Orada görüşüp konuşuruz artık.

• Beğen
10 yıl önce motor almak satmak için kızıltoprağa gittiğimizde Delta Bisikleti görür, mahalle bisiklitçilerine nazaran ne kadar farklı olduğunu konuşurduk. Muhtemelen e alışveriştede ilk sıralarda olduğunu görmek benim için şaşırtıcı değil. Saygılar.

Geri