Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

@ulas sanki bir ara eryaman civarında bir şube vardı. Sitede adresini göremedim kapandı mı o acaba? Haftasonu gelip bakayım istedim 26 katlanırlara.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Scudo
@malemsteen

Çankaya şubesi açıldığı için Eryaman kapandı. Ekip Çankayada

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Screenshot_2016-03-23-18-10-15.png
@ulas bey cekilise katılmak icin süre dolmadı degil mi? Ekran görüntüsünü ancak koyabildim.

@ulas Şimdi anlayamadım kod gelenlere indirim geldi mi ? Bir arkadaş kodu geldi burda paylaştı sanırım, sorun olacak gibi ? Bir hafta kullanım süresi yok muydu bu kodun ?

Ben taa sabah indirdim ama olayı anlamamışım. Simdi koyalım bakalim

Dosyalar

• image.png
    image.png
    31,1 KB · Okunma: 10
  • Beğen
@ulas şimdi alışverişi tamamladım slime sipariş etmiştim araba sibopmuş. Bende yol sibobu var. Sibop sökülerek felan bi şeklide olur değil mi bu iş eskiden slimeler böyle değildi diye biliyorum

• Beğen
@Hasan Saylık Kod geldi ve nakit fiyatı 131 lira olan topeak marka ayaklı pompayı 96 liraya indirimli olarak aldım. Bir üye sehven kodu burada paylaştı sonradan Ulaş beyin uyarısıyla geri kaldırdı.

@ulas
@Hasan Saylık bir haftalik değil.20 kişiyle sınırlıydı. Sonradan 7 kişi daha eklendi ve bitti diye biliyorum. Sadece benim tahminim bu bonkörce davranısları devam edecektir. @ulas 2016 deltabisiklet musterilerin yili olacaktir dedi.

Delta bisiklet, bu calisma ile musterilerinin fikirlerini degerlendirerek calisma politikalrini degistiren ve gelistiren bir kurum oldu. Az degil 100 lerce kisiyi dinleyerek bazen aninda degisiklikler yapildi. Bu super bir hiz ve calisma denwyimi oldu bence. Yeni bir calisma modeli gibi oldu. Ben buna saedece girisimcilik diuorum

Screenshot_20160323-210924.png indirim için umarım geç kalmamışımdır. Emeği geçenleri tebrik ederim güzel uygulama:harika:

@ulas Eski Bisikletimi Şehir Bisikleti Alacağım İçin Sattım..Şehir Modellerini İncelerken Sitenizden Cannondale Bisikletleri Gördüm ve Bu Model Çok Hoşuma Gitti (link) Acaba PEşin Paraya Ne Kadar İndirim Yapabilirsiniz:) Özelden Cevap Verirseniz Çok Memnun Olurum..Fiyatı Gerçekten Yüksek Ama Şu Konuda ki Arkadaşın Aldığı Fiyatı ve indirimi Görünce Sorayım Dedim Sonunda Bisikletimi Aldım :) -- Cannondale Quick 5 belki müşteriniz olurum... :)

Buda benden olsun güzel uygulama teşekkürler...Screenshot_2016-03-23-22-09-02.png

@Erdem Şiğva
Gönderildiği an itibari ile 20kişi ile sınırlı artı 7 daha eklendi bugün 10dakika da doluyor neredeyse kota[emoji4]

• Beğen
Geri