Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

@ulas ben de topeak rocket aldım. yurt dışı fiyatına geldi(68tl), gayet iyi, kargo da bedava:)
teşekkürler @Delta @ulas ve bisikletforum:)

Scudo
@ulas Hediye kuponu bir alışveriş için mi yoksa bir ürün için mi ? Ayrıca fiyat alışverişi yaptığımız şekle göre yani kredi kartı yada peşin fiyat buna göre değişecek mi ?

@ulas bey özelden kodu atar misiniz. Sepeti hazirladim. Sifreyi kaydetmeyi unutmusum. Tesekkurler. Uygulamaya bildirim geldi ama. Alisverise baslayinca gitti.

@cihan cambaz

mail yoluyla isterseniz daha doğru olur.

Ayrıca arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkürler.

katlanır bisiklet soran arkadaşa Geotech katlanırı kesinlikle tavsiye ederiz.

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Başlarda pek ısınamadığım delta beni şaşırtmaya devam ediyor. Ürün kargoya verilmiş, bu ne hız yahu :) tebrik ederim.

Programı indirdim güzel olmuş.Maşa alacaktım bu aralar kod falan gelirse belki uyguna getiririm.Teşekkürler.:harika:

@ulas yaw abi iyi güzelde birdaha ki güzel ve teşvik edici kodları biz okuldayken göndermeseniz.mesajları okuyunca gözlerim doldu.:agla::ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Alışverişimizi yaptık kargomuzu bekliyoruz.
Bu gibi kampanyalar tüm bisiklet sevenlere faydalı
Devamını ve teşviklerinizi bekliyor ve teşekkür ediyorum.

@selmantuncer araçları 2500den saysak tofaş dediğin ses sistemsiz olmaz birde araç fiyatı kadar ses sistemi fiyatı eklesek bi tofaş 5000 e gelir 5*5000=25000 bunların depolarını da fullesek 50lt*5=250lt 250lt*4,5tl=1125TL etti mi 26125 Tl artık geri kalanı da iskonto yaparlar :) neyse çekilişte artık ne çıkarsa kısmetimize

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Geri