Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

@ulas hocam Windows phone için de uygulama çıkartır mısınız?

Scudo
Katlanir bisiklet almayi dusunuyorum ama bu geotechler hakkinda huc bilgi yok. Dahon vitesse d8 ikinci el 1200 liraya var kararsizim

sevgili @ulas bey, ben is yeri telefonuma ios yukledim (heralde cekilise katılıyorumdur) sahsi telefonum android e de yuklersem 2 cekilis hakkı kazanabilir miyim? benim gibi cakallar icin anticakal surumunuz var mı :p

• Beğen
Tepkiler: ulas
Arkadaşlar bildirim gelmeyen arkadaşların bildirimleri açması gerekiyor.

windows için de çalışmalar başladı bile

• Beğen
Tepkiler: roberock43
Benim gibi Dünya üzerinde çift kişilik yer işkal edenlere çift çekiliş şansı veriyorlar benim bildiğim, Hızla 3 kişilik ebatlarına ulaşmak için haldır, haldır tıkınıyorum :)@ulas

@ulas
@Onur İstanbul

Ben de katilayim :)

Dosyalar

• Screenshot_2016-03-23-11-49-37_resized.png
    Screenshot_2016-03-23-11-49-37_resized.png
    36,8 KB · Okunma: 12
Uygulamayı indirdim
@ulas ığdırda delta bisiklet bayiliği olan baydar bisiklet neden kapandı ? Bisikletten anlayan kalmadı yatıyor kenarda gariban

@DeReM

Babamız artık çalışsın istemiyoruz ;) Ondan dolayı o şubeyi kapattık

Gürkan Bey, kargoları hazırladı bile :)

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
@ulas
Haklısınız :) Hayırlısı olsun bakalım.

Sanırım %20 indirim yapıyor Kod. Mosso Marine 26 katlanır almayı planlıyordum. Geotech de aynı paraya geliyor böyle olunca. ARada kaldım şimdi.

@ulas hayırlı olsun. Konuyu ilk açtığınızda da görmüştüm fakat uygulamayı daha yeni indirdim.
Bu da aldığım ekran görüntüsü..

Dosyalar

• tmp_21175-Screenshot_2016-03-23-12-48-27715409545.png
    tmp_21175-Screenshot_2016-03-23-12-48-27715409545.png
    34,8 KB · Okunma: 13
Türkiye'deki satıcılardan beklediğim bir uygulamaydı. Delta Bisiklet yaptı sonunda, teşekkürler.
Hayırlısı olsun... Uygulamayı daha yeni yükledim bende.

12874222_10153687015493952_1980985228_o.jpg

@ulas abi, internet siteniz ve uygulamanızdaki, ürün açıklamalarını pek yeterli bulmuyorum. Bisikletten ve aksesurlarından iyi anlayanlar için resimler bile yeterli olabilir ama benim gibi acemiler için, ürün açıklamaları biraz daha detaylı olsa daha iyi olacağı kanaatindeyim, saygılar :)

Android tamamen data avcılığı olsada ios uygulaması hoşuma gitti. Apple bu işi android gibi yapmadığı için mutluyum.

image.png

Bir + eklemek gerekirse, uygulama çok yavaş. :)

• Beğen
Tepkiler: shielD
@shielD aynen katılıyorum. 26 inç fold-up bisikletin katlanır ölçüleri katlanınca nasıl olacak vb bilgileri bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: shielD
Geri