Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Screenshot_2016-02-19-22-38-28.png Merhabalar, indirim kuponunu ve nasıl yapıldığını anlamadım. Sizden bu ürün için net bir indirim istiyorum. Teşekkürler.

Scudo
http://canadasweddingexpo.ca/wp-content/uploads/2015/06/Apple-iOS.jpg hani bize baba bize yokmu ?? uygulama

Bende indirmis bulunmaktayim ;):harika:
https://i.hizliresim.com/m6jr2P.png

@ulas uygulamanın açıkmı olması gerekiyor bana gelmiyor bildirim ayrıca 8 li vites parçaları yok nerdeyse mecbur 9 lu alcaz

Ürün elime ulaştı, şimdi sıra kurmada ;)

Dosyalar

• 14559738808421157723863.jpg
    14559738808421157723863.jpg
    59,5 KB · Okunma: 45
  • Beğen
Tepkiler: F.Ekin
Hediye alabilmek için programa üye olmamız gerekiyor mu?

Başta inanmamıştım ama bir yakınım neredeyse bedavaya bir windstopper ceket alınca çok şaşırdım. Kolları sıvadım ben de uygulama indireyim dedim ama baktım ki yok :( Allahtan erken davranıp da yağdırmadım. Meğer ios uygulaması henüz bitmemiş. Şimdi dört gözle bekliyorum. Sepetim hazır :)

@ulas Hidrolik fren kablosu kısaltmak için şu parçadan lazım. Sitede bulamadım. Acaba elinizde var mı?

(link)

@pohuman

Kalmadı ama gelecek.

Arkadaşlar,

Bu hafta güzel bir bomba patlatalım diyoruz. Sizin önerileriniz nedir? :) Hangi ürünlerde nasıl bir çek kampanyası yapalım. Önerilere açığız.

• Beğen
Tepkiler: shielD
@ulas (link)gözüm var çok fena :) Fakat sitede iki resim var. Düz siyah olan mı yoksa beyaz çizgili olan mı satılık olan ?

Tüm ürünlerde % 50 indirim istiyoruz,bomba değil;)

@cazci

Tutar olarak değil de % olarak mı bir çek yollasak acaba :) Örneğin %20 gibi

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@ulas

iOS konusuna bir açıklama getirseniz :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@ulas Shimano M-540 kilitli pedal alabileceğim indirim olursa çok mutlu olurum :)

Bir kaç gün içinde istekler kabaca belli olur ona göre bir şeyler ayarlarız.

ios konusuna gelince apple biraz nazlı :) mart ayının 1. veya 2. haftası bitmiş olacak. Uygulama bitti ama sıradayız.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Geri