Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Güzel bir alışveriş oldu. @Delta bisiklete teşekkürler. İyi ki hemen almamışım beklemişim :krnz: Umarım memnun kalırım.
(link)

• Beğen
Tepkiler: ulas
Scudo
Bende hiç aklımda yokken bi km saati almış bulundum. Teşekkürler :)

• Beğen
100 tl param olmadigi icin kullanamyacagim isteyen varsa bana mesaj atabilir.

Bu seferde güzel olmuş :) Geçen sefer de 100 TL üzeri diye biliyordum kabul etmediydi o sırada bana kalmamıştı :D Bu sefer de limit kalmadı kartta sağlık olsun ): Öteki ay olursa hemen damlarım.

@Osman Tuğrul

Her hafta yapacağız arkadaşlar. Dünyanın parasını reklama harcıyoruz. Bütün limitlerimizi size harcarız daha iyi ve elverişli olur. Bazen çılgınlıklar yapmayı da düşünüyoruz. Önceliğimiz forum üyeleri tabi ki ;)

çok zor oldu benim alışveriş ama becerdım tesekkur ederim

@ulas

50 tl hediye ceki geldi direk kullanabiliyozmu bunu :D

bildirim geldi 50 TL indirim diye ancak bildirimde tıkladığınızda anda siteye girdiğimde kod yoktu
galiba bildirimde görünce hemen not etmek gerekiyor kodu :D kodun olduğu sayfaya yönlendirir diye dusunmustum.

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
:D yazık olmus ss aldım ben dırek o kodu kullanarak sıparıs verebılırmıyım sankı ısın ıcınde bıseylık var gıbı gelıyor :)

Teşekkürler

Dosyalar

• Screenshot_2016-02-18-20-55-26.png
    Screenshot_2016-02-18-20-55-26.png
    34,9 KB · Okunma: 20
@ulas Delta bisiklet burada gerçek esnaflık örneklerinini sergiliyor.İnanılmaz güzel bir uygulama.Kolaylıklar dilerim Ulaş bey ve emeği geçenler.

Ciddi ciddi bu isle emekle urasiyorlar 1 saate yain urunu almak icin urastim telefonla destek vererek yardimci oldular tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: ulas ve Eroseros
@goztepemre

Arkadaşlar teşekkürler.

Haftaya güzel bir bomba patlatırız ;)

• Beğen
Tepkiler: Eroseros ve shielD
Kodu kullanıp aldığım Northwave ayakkabının 45 i satın alırken var gözüküyordu. Gürkan Bey arayıp 44,5 varmış yollayayım bir bakın dedi.Ürün geldi ama kalıplar dar olduğu için yarım numara bile olsa ayağım rahat etmedi.İade için kargoya verdim.Bir daha ki kod indiriminde ilk sıra benim....
Bomba demeseydik keşke Ulaş kardeş...

• Beğen
Rezerve :)

http://images.tapatalk-cdn.com/16/02/19/98e22b7ae7aebbec1abd2dd743ac059e.jpg

• Beğen
Akıllı telefon alınca uygulamayı indireceğim :)
Ayrıca Ulaş Bey' e yardımseverliği için teşekkür ederim :)

• Beğen
Geri