Scudo Sports

Delta Bisiklet Android ve iOS uygulaması indir, fırsatlardan yararlan ve hediyeler kazan

Scudo
@ulas
Hocam yoğunluktanmi hala kargo seçemedim uygulama da takılıyor

@ulas
Teşekkürler sonunda bende aldım [emoji3]

@ulas size bir şey danışmak istiyorum izniniz olursa ? Ben kendim ve oğluma birer kadro çantası aldım.Ayrıca kendime bir de sele altı çanta aldım.Yalnız bisikletimin ebatlarından mı yoksa ben mi beceremedim bilemiyorum ancak çantaların cırtcırt ları kısa kaldı ve bisiklet üzerinde çantalar deforma bir şekilde duruyor.Altta detaylı resimleri ekliyorum.Daire ile işaretlediğim kısımlar cırt cırt yetmediğinden asılma sonucu iyice kadroya ve gidon borusuna yanaştığından dolayı kötü duruyor.Özellikle telefon koyduğumda sıkıntı olacak gibi ? Buna nasıl bir çare bulunabilir ? Sizde bu bisikletler için daha uygun çantalar varsa linklerini rica edeceğim.Oğlumun Kron bisikletinin resmini de en sona ekliyorum.Onda sıkıntısız monte edebildim çantayı.Cırt cırt uzunlukları aynı iki çanta ama benim Mosso ya uymadı bir türlü.

Yine sele altı çantanın da cırt cırt ları kısa kaldı gibi ? Sele altı ışıldak da biraz kapanmış gibi duruyor.Bu sıkıntı olur mu ?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

@Taxonera

Kişisel bilgilerimi isteyen uygulamaları indirmiyorum. Sizin umurunuzda olmayabilir ama internette anonim olmak benim için önemli.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Hayırlı olsun çok güzel bir uygulama olmuş :)

Dosyalar

• Screenshot_2016-02-13-19-27-06.png
    Screenshot_2016-02-13-19-27-06.png
    41,8 KB · Okunma: 20
Kodun kullanımı bitti heralde, yenisini bekliyorum :)

Aynen ya @mfurkan in dedigi gibi. Sepete atmistim biseyler. Kod bulunamadi diyor

10 kisiyle sinirliymis. Takip edemedik ya :acpsnr:

bende ciclo 4.21 km saati aldim fiyat 160 dan 103 liraya gelince kaptim[emoji6]

@Uğur S.
kisisel bilgilerizi paylasmak zorunda degilsiniz,bu izinleri kapatan bir suru uygulama var

Uygulamayı ben de yükledim. Genel olarak beğendim. Fakat kredi kartı ile ödeme yaparken uygulama çalışmayı durdurdu hatası aldım sürekli bu sebeple havale ile ödeme seçeneğiyle tamamladım alışverişi sonraki güncellemeler ile çözülür umarım bu sorun.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160213/16a979427b553485ee45fff46cc2f39d.jpg

indirdim bende.

Dosyalar

• Screenshot_2016-02-14-10-28-48.png
    Screenshot_2016-02-14-10-28-48.png
    13,6 KB · Okunma: 28
@Uğur S.

Data toplamanın dibine vurmuşlar. Tebrik ederim. Amaç size yardımcı olmak değil tabiki :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
bi ekran goruntusu de benden.Uygulamada ve sitede keske urunlerle ilgili resimler biraz daha bol olsa.
Uygulamaniz guzel olmus umarim daha da gelistirirsiniz

Dosyalar

• Screenshot_2016-02-15-01-15-41.jpg
    Screenshot_2016-02-15-01-15-41.jpg
    31,8 KB · Okunma: 21
Çok güzel uygulama ve yanlış bilmiyorsam Türkiye için bir ilk.
Yine ve ancak Delta Bisikletten beklenirdi.
Ellerinize sağlık.
Tonla farklı alandan uygulama var hepimizin telefonlarında,
acaba bisiklet uygulaması olduğu için mi emin değilim
ama BAYILDIM yahu.
Teknik olarak da hız, görüntü, stabilite çok yüksek.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
100Bin Kişi indirmiş :)

Dosyalar

• Screenshot_2016-02-15-08-41-19.png
    Screenshot_2016-02-15-08-41-19.png
    50 KB · Okunma: 29
Bende indirdim
Uygulama oldugu icin bi ihtiyacta bakacaim ilk yer olacak

Dosyalar

• Screenshot_2016-02-15-08-49-46_luthieroid.com.deltabisiklet.png
    Screenshot_2016-02-15-08-49-46_luthieroid.com.deltabisiklet.png
    38,5 KB · Okunma: 17
Arkadaşlar bu hafta yine bir güzellik yapacağız. Yapmadan önce haber verir buradan yazarım.

Ekrana gelen şifreyi kaydetmeyi unutmayın.

Data konusuna gelince: Bize bağlı bir şey değil. E-Ticaret sitelerinin hepsinde standart bir durumdur. Sebebi ise sonuçta alışveriş yapılabiliyor. Fakat isteyen arkadaşlar üye olmadan da alışveriş yapabiliyorlar. Bizim istediğimiz bir durum değildir yani. IOS bazı bilgilerin düzenlenmesini istediği için gecikti. Ona uyacağımızdan sonraki güncellemede bunların hepsi düzelecek.

İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Helen ve Eroseros
Geri